0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže si vyšlápl na Uhlíře, Jiskra Zruč získala venku tři body


Branky


0

Zruč nad Sázavou v posledním ligovém utkání 1.B třídy skupiny D uštědřila na domácím hřišti debakl Zdislavicím a povzbuzená hladkou výhrou 6:0 zavítala do Uhlířských Janovic, zvítězila rozdílem třídy 3:0 a připsala si do tabulky další tři body. Zruč zvítězila podruhé v řadě a během posledních dvou zápasů má neuvěřitelné skóre 9:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uhlířské Janovice byly za neproměněné šance potrestány

Domácí fotbalisté si během úvodních minut vytvořili uzemní převahu a společně s ní také několik brankových příležitosti. Po čtvrthodině hry mohl udeřit Dominik Marek, brankář Tomáš Cudlín ale jeho střelu ze slibné palebné pozice dokázal skvělým zákrokem vyrazit a následná dorážka Martina Srby zamířila nad břevno, přitom před ním zívala prázdná brána.

 

Martin Srba byl v prvním poločase hodně vidět a několik minut po nepřesném zakončení si mohl připsat asistenci, když přesnou zpětnou přihrávkou našel před bránou Dominika Marka, ten ovšem mezi tři týče zamířit nedokázal a skóre se ani tentokrát neměnilo. Zatímco domácím se gól vstřelit nepodařilo, hosté svou první šanci využili. Stanislav Viktora rozehrál volný přímý kop a vypadalo to, že brankář Daniel Záruba střelu chytí, jenže míč mu z rukavic vypadl a hosté se mohli radovat.

 

Pět minut na to mohl přijít další šok, když Azem Brahimi nebezpečně vypálil a jeho následná střela směřovala přesně pod břevno, naštěstí pro domácí ale stál na brankové čáře Kryštof Zadražil, který míč odhlavičkoval do bezpečí. Za necelé dvě minuty na to už byl ale brankář Daniel Záruba opět překonán, když se po krásné individuální akci prosadil Azem Brahimi a zvýšil na 2:0.

Zruč nad Sázavou po přestávce kontrolovala vývoj zápasu

 

Pokud Uhlířské Janovice chtěly po přestávce zápas zdramatizovat a poprat se ještě alespoň o bod, tak jejich naděje definitivně skončila, když se pouhé dvě minuty po výkopu druhého poločasu prosadil Jakub Koudela, který se dostal po dlouhém pasu za obranu do samostatného úniku a krásným lobem přehodil vybíhajícího brankáře Daniela Zárubu. Uhlíři hrozili po centrech ze strany, žádný z nich ale gólem ani nějakou větší šancí neskočil.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
Michal Váňa (trenér TJ Jiskra Zruč nad Sázavou): "Oběma týmům scházeli důležití hráči, o to je však naše vítězství cennější. Raději jsem počítal s vítězstvím domácích Uhlířských Janovic, takže jsem mile překvapen. Je to pro nás velmi cenné vítězství, po kterém můžeme slavit."



Sestavy


FK Uhlířské Janovice
D. Záruba [-] - J. Uher [-] , K. Zadražil [-] , S. Hrbek [-] (20. M. Veliký [-] ) - M. Kopecký [-] , M. Dotlačil [-] , M. Srba [-] , D. Randlíszek [-] (8. M. Novotný [-] ) , D. Kulhánek [-] (78. N. Marek [-] ) - T. Wolf [-] - D. Marek [-] (46. R. Tancer [-] )

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - Z. Louda [-] , L. Hájek [-] , O. Jouza [-] , L. Jelínek [-] - J. Zeman [-] (14. M. Váňa [-] ) , P. Janda [-] (74. T. Louda [-] ) , S. Viktora [-] - A. Brahimi [-] - J. Koudela [-] , T. Martiňák [-]

ŽK: 5. T. Wolf , 57. J. Uher - 53. O. Jouza , 58. J. Koudela , 88. M. Váňa .
Hráči zápasu: D. Marek , M. Srba - T. Cudlín , A. Brahimi .
Místo: FK Uhlířské Janovice. Počet diváků: 135. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - ŘÍPA Jiří, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.