Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Místní derby zvládli lépe hosté z Trnové


Branky


12

V osmém kole se v derby utkali domácí Horní Bříza a hostující Trnová. Horní Bříza na tom byla tabulkově lépe a doma ještě neprohrála. Nakonec ale toto derby zvládla lépe Trnová a odváží si tak důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí snížili gólem do šatny

Do derby vstoupili daleko lépe hosté z Trnové. Domácí byli nedůslední, nedůrazní a chyběl jim pohyb. Hned v páté minutě přišel trest. Dokázal se prosadit Patrik Mazák. Už v 22. minutě navýšil na rozdíl dvou branek Filip Weber. Hosté si dále vytvářeli šance, ale ty skvělými zákroky likvidoval domácí brankář David Smolák. Domácí zvládli aspoň snížit brankou do šatny. V 42. minutě snížil na 1:2 Martin Paukner.

Hosté už vedení udrželi

Do druhého poločasu už domácí vstoupili lépe. Už se hrál pohledný fotbal na obě strany. Patrik Mazák ale dokázal opět pět minut po začátku poločasu utéct a vrátit Trnové dvoubrankové vedení. To ale dlouho nevydrželo. Už po dvou minutách snížil na rozdíl jedné branky opět Martin Paukner. V rozmezí osmi minut obdržel Filip Weber dvě žluté karty a musel tak předčasně do sprch. Domácí hru poté více otevřeli a snažili se o vyrovnání. To nepřišlo a ještě v 92. minutě se po rychlém protiútoku prosadil Pavel Chocholatý. Zápas tedy skončil za stavu 2:4.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Derby jsme začali nedůsledně, chyběl důraz, pohyb i přesnost. A tak přišel trest, kdy nám soupeř dal rychle dvě branky. Do poločasu jsme dokázali vstřelit pouze jeden gól a do kabin jsme šli s pouze jednogólovým mankem, a to hlavně díky našemu gólmanovy, který nás několikrát podržel. Do druhé půle jsme vstoupili s větším pohybem, jenže soupeř nám po rychlé akci opět odskočil na rozdíl dvou branek. Vzápětí jsme snížili opět na rozdíl jednoho gólu. Hru jsme více otevřeli, ale při snaze o vyrovnání nás soupeř z brejku opět potrestal. Zápas vyhráli hosté z Trnové 4:2 a zaslouženě brali 3 body




Sestavy


SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - L. Janka [-] , L. Vodrážka [-] - V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] - V. Kožíšek [-] (46. L. Dobrý [-] ) - D. Reindl [-] (77. T. Lomoz [-] ) , V. Růžička [-] (70. L. Tegi [-] ) , M. Paukner [-] , R. Šimice [-] (46. F. Mornštajn [-] ) , V. Zavadil [-]

TJ Sokol Trnová
J. Kříž [-] - P. Pešek [-] , P. Mazák [-] , F. Webr [-] , P. Chocholatý [-] , P. Dolejš [-] , P. Kráčina [-] , M. Fišer [-] , J. Šoffr [-] , P. Kříž [-] (66. V. Kodera [-] ) , M. Chocholatý [-]

ŽK: 54. V. Zavadil , 70. V. Čechura , 73. L. Tegi , 74. L. Janka - 56. P. Mazák , 60. J. Šoffr , 62. F. Webr , 85. M. Fišer . ČK: 70. F. Webr .
Hráči zápasu: M. Paukner - P. Mazák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Orlík Vladimír - FILIP Petr (N), ŠMÍDL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Jan Hrdlička
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích