J. Pospíšil 71. (p.)
A. Aliyev 95.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(0:0)

J. Pospíšil 71. (p.)
A. Aliyev 95.
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Nýřany rozhodly v 95 minutě


Branky


71. J. Pospíšil (p.) , 95. A. Aliyev - 53. V. Sidoran
12

Nýřany doma přivítaly hosty z Trnové. Očekával se velmi vyrovnaný zápas, a to se nám i potvrdilo. Domácí dokázali rozhodnout až v 95. minutě nastavení a zužitkovali tak výhodu, kterou jim přineslo vyloučení hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Zápas byl celkově vyrovnaný. První poločas pár šancí přinesl, ale žádnou branku jsme neviděli. V první půli jsme viděli jen žluté karty pro Jana Niedermayera, Michala Gembického a Vladyslava Sidorana. Jinak se nic podstatného nestalo a poločas tak skončil za stavu 0:0.

Rozhodnutí v páté minutě nastavení

Druhý poločas začal tam, kde ten první skončil. Už ale v 53. minutě se dokázali prosadit hosté. O branku se postaral Vladyslav Sirodan a hosté se tak ujmuli vedení. Tento stav nám vydržel ale jen do 71. minuty. Zde dostali příležitost pokutového kopu domácí a o proměnění se postaral Jan Pospíšil. Zápas byl i nadále vyrovnaný. V 83. minutě ale přišla červená karta pro hostujícího Dominika Maška za surovou hru. Domácí hráč byl dokonce odnesen na nosítkách. Kvůli ošetření nastavoval hlavní rozhodčí 6 minut. Výhodu jednoho hráče dokázali domácí využít až v 96. minutě, kdy rozvlnil síť Aliyev Anar. Zápas tedy Nýřany vyhrávají poměrem 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Martin Niedermayer: Utkání bylo z obou stran vyrovnané, na šance bych řekl, že jsme byli lepší. Za stavu 1:0 pro hosty jsme to nevzdali a vyrovnali z penalty a v nastavení vzali výhru pro sebe.


Sestavy


TJ Nýřany
M. Rosol [-] - J. Pospíšil [-] , M. Štěpánek [-] (63. M. Polan [-] ) , Z. Cink [-] (46. J. Šindler [-] ) , M. Prach [-] , M. Gembický [-] , A. Aliyev [-] , J. Niedermayer [-] , L. Šlégl [-] , M. Routschka [-] , D. Routschka [-] (84. J. Pospíšil [-] )

TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - J. Körner [-] , L. Vít [-] (18. S. Koloděj [-] ) , M. Lavička [-] , V. Mareš [-] , D. Štefl [-] (46. J. Dobrý [-] ) , T. Eisenhammer [-] , D. Mašek [-] , V. Eisenhammer [-] , J. Pašek [-] (90. R. Hilgart [-] ) , V. Sidoran [-]

ŽK: 18. J. Niedermayer , 28. M. Gembický , 83. M. Routschka - 30. V. Sidoran . ČK: 83. D. Mašek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - ROUTSCHKA Roman (N), MACHALA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Jan Hrdlička
Tip experta: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Jan Hrdlička
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů