Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvalitní výkon Břízy přinesl 5 branek


Branky


7

Pro hráče z Horní Břízy to bylo vůbec první soutěžní utkání v této sezoně. První kolo měli odložené z důvodu podmáčeného hřiště. Oproti tomu hráči Dobříče chtěli odčinit první zápas a spravit si chuť. To se jim ale nepovedlo a opět obdrželi pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup do zápasu přinesl své ovoce

Do zápasu vstoupili daleko lépe domácí hráči Břízy. Od prvních minut si převzali míč pod svou kontrolu. Soupeře od začátku napadali a hosté z Dobříče si s tím nevěděli rady a nedokázali se dostat do žádné kombinace. S plynoucím časem si domácí začali i vytvářet šance. Většina jejich akcí šla přes křídla, ale často ztroskotaly na špatném zakončení. Nakonec se ale do poločasu stihli prosadit třikrát zásluhou dvougólového Dominika Reindla a Vlastimila Kožíška.

Nakonec jsme se dočkali takzvaného bůra

V druhém poločase Bříza navázala tam, kde první skončila. Podařilo se jim opět nenechat soupeře dostat do hry a opět si vytvářeli další slibné příležitosti. Z nichž se jim povedlo prosadit ještě dvakrát a zkompletovat takzvaného bůra. O tyto dvě branky se postarali Lukáš Janka a Vilém Čechura. Zápas nám tak skončil zaslouženě 5:0 ve prospěch domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Podali jsme kolektivní výkon, kdy si všichni hráči plnili to, co jsme od nich požadovali.




Sestavy


SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - L. Janka [-] , V. Zavadil [-] , L. Dobrý [-] , L. Vodrážka [-] (53. T. Lomoz [-] ) - V. Šimice [-] (46. M. Trojanec [-] ) , V. Čechura [-] , F. Mornštajn [-] , M. Zavadil [-] - V. Kožíšek [-] (46. L. Tegi [-] ) , D. Reindl [-] (46. J. Sedlecký [-] )

TJ Sokol Dobříč
L. Šimandl [-] - L. Baloun [-] - D. Vojta [-] (66. J. Vokáč [-] ) , M. Šiška [-] , F. Souček [-] (46. V. Schneider [-] ) , J. Kusák [-] , L. Kříž [-] , J. Kroft [-] , T. Beránek [-] (46. J. Zavřel [-] ) , M. Beránek [-] (73. V. Šimice [-] ) , T. Běhounek [-]

ŽK: 72. L. Janka - 41. M. Beránek , 77. L. Kříž .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAREŠ Jan - FILIP Petr (N), CINK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Martin Pánek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů