L. Bendík 47. (vl.)
1:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošné se povedlo porazit nováčka soutěže Dobříč


Branky


47. L. Bendík (vl.) - 3. V. Eisenhammer , 21. J. Dobrý , 26. P. Dobrý , 37. V. Eisenhammer (p.) , 58. V. Sidoran
8

Nováček soutěže Dobříč odehrála svůj první domácí zápas. Očekávání byla jistě vysoká, ale náladu jim překazili hosté z Třemošné. Hosté vyhráli rozdílem 4 branek a dali tak Dobříči jasnou lekci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto již po první půli

Do zápasu vstoupila lépe hostující Třemošná. Předváděli aktivní fotbal, zatlačili soupeře a povedlo se jim rychle vstřelit branku. V 5. minutě předvedli hosté nádhernou kombinaci a J. Dobrý našel volného Eisenhammera a ten otevřel skóre. Třemošenští nepolevili a dále tlačili na soupeře. Tento tlak přinesl své ovoce v podobě gólů Josefa Dobrého, Petra Dobrého a penaltě, kterou suveréně proměnil Václav Eisenhammer. Nic víc se do konce prvního poločasu neudálo a tak do šaten odcházeli o hodně spokojenější hráči hostů. 

Dobrý vstup domácích do druhého poločasu

Hned v 47. minutě se povedlo domácím dostat do vápna a hostující Lukáš Bendík si sraz míč do vlastní sítě. Dobříč dostala hosty pod mírný tlak. Měli hru pod kontrolou a otěže zápasu ve svých rukou. Vsítit gól se jim ale nepovedlo. V 58. minutě zápas definitivně rozhodl Sidoran Vladyslav a vrátil tak Tatranu čtyřgólový náskok. Po zbytek zápasu se nic významného neudálo a zápas už se jen dohrával.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Třemošná
Pavel Strnad: Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, zatlačit na soupeře na jeho vlastní půli a vstřelit rychle branku. To se nám podařilo. Pozitivní také bylo, že se na mokrém terénu nikdo nezranil a zápas byl odehrán vzhledem k deštivému počasí na pěkném hřišti. Jsem moc rád, že jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
L. Šimandl [-] - L. Baloun [-] - D. Vojta [-] (45. D. Liška [-] ) , M. Šiška [-] , F. Souček [-] (45. J. Zavřel [-] ) , J. Kusák [-] , L. Kříž [-] , J. Kroft [-] , T. Beránek [-] (68. M. Kondelík [-] ) , M. Beránek [-] , T. Běhounek [-] (75. V. Schneider [-] )

TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - P. Bolek [-] (55. D. Štefl [-] ) , J. Dobrý [-] , L. Vít [-] (55. M. Lavička [-] ) , M. Pešek [-] , P. Dobrý [-] (53. R. Hilgart [-] ) , T. Eisenhammer [-] , D. Mašek [-] , V. Eisenhammer [-] (68. J. Körner [-] ) , L. Bendík [-] , V. Sidoran [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOŽÍŠEK Lukáš - LEVORA Radek (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Dominik Hájek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích