Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí loupilo ve Vltavici!


14

Béčko týmu z Vlachova Březí nevyužilo minulý víkend převahu jednoho muže proti Borové Ladě a tak chtěli hráči zaváhání napravit v souboji s Horní Vltavicí, která měla na kontě pouhé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se sice v 6. minutě dostali rychle do vedení zásluhou Tesaře, ale pak převzali iniciativu hosté. Už za dvě minuty přišla vyrovnávací branka, když po spolupráci Bartůňka a Kapuscinského zakončil přesně druhý jmenovaný. Následně spolupráce těchto dvou hráčů přinesla i druhou branku hostů ve 26. minutě, když Kapuscinský přesně zamířil z dvaceti metrů. Za další tři minuty to bylo už 3-1, když hostující Beránek obešel dva hráče a Honomichl zamířil přesně k tyči. V zápise je sice označen za střelce branky Lagron. Podle našich zdrojů ale mířil přesně právě hráč se šestkou na zádech, tedy Michal Honomichl.  Čtvrtou branku hostů přidal do konce poločasu Kapuscinský, který tak zkompletoval hattrick. Hosté šli jednoznačně za vítězstvím.

 

Druhý poločas přinesl opět rychlou branku, tentokrát v podání hostů. Ve 47. minutě Kapuscinský překopl obranu a přesně zakončil Jirka Nohů. Tlak hostů pokračoval a v 60. minutě to bylo už 6-1, když na dlouhý aut Bartůňka vyskočil Šejna, který krásně zavěsil hlavou. O osm minut později to bylo už 7-1, když akci po ose Lagron-Štoural zakončil přesně Beránek. Osmou branku přidali hosté v 73. minutě z penalty, když po zákroku na Bartůňka mířil přesně z penaltového puntíku k pravé tyči Pěsta. Poslední branku zápasu dali domácí v 84. minutě díky Demeterovi, který tak kosmeticky upravil konečný výsledek na 8-2 pro Vlachovo Březí.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
J. Tesař [-] - K. Voldřich [-] , R. Kurej [-] , V. Hundsnurscher [-] , D. Tesař [-] , M. Szabo [-] , D. Demeter [-] , A. Grubner [-] , L. Psotka [-] , J. Falář [-] , J. Jirků [-]

FC Vlachovo Březí B
J. Kouba [-] - J. Noha [-] , V. Pěsta [-] , M. Honomichl [-] , F. Šťoural [-] , I. Lauda [-] , F. Beránek [-] , D. Kapuscinský [-] , J. Bušek [-] , F. Lagron [-] , R. Bartůněk [-]

ŽK: 85. J. Pešek .
Hráči zápasu: R. Bartůněk .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DATSENKO Mykhailo - KRNÁK Petr (N), KOČOVSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Březí si odveze všechny body

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté jsou favorit a potvrdí to.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů