"Malšovka" pokračuje na vítězné vlně


Branky


15

Souboj dvou nováčku vyzněl lépe pro domácí, kteří jsou stále na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí vstoupili do utkání aktivněji a v 17. minutě se dostali do vedení. Zaváhání velichovské obrany dokázal přesnou střelou potrestat kapitán Jan Koblížek. Na tuto branku dokázali hosté odpovědět, když se ve 28. minutě střelou z hranice velkého vápna na zadní tyč prosadil aktivní Marek Panenka.

 

Domácí se snažili dostat zpět do vedení a v závěru poločasu si vytvořili dvě gólové šance. Brankář hostí Tomáš Mertlík byl ovšem proti. Nejprve dokázal zneškodnit hlavičku Vítka Vejra a poté vychytal i přímý kop zahrávaný kapitánem domácích Janem Koblížkem. Hosté měli v závěru také velkou šanci, když střela Martina Palcáta skončila na břevně.

 

Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

Dva góly během pěti minut rozhodly zápas

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté. K nebezpečným střelám se dostali Marek Panenka a střídající Josef Danihel, ani jedna však gólově neskončila. V obrovské šanci se po chybě domácí obrany ocitl Matěj Petráček, nedokázal však trefit odkrytou branku.

 

Domácí byli efektivnější, když v rozmezí pěti minut dokázali Velichovkám odskočit na rozdíl dvou gólů. Nejprve se v 60. minutě po přesném centru trefil Jan Musil a následně v 65. minutě po rohovém kopu Jakub Koblížek. 

 

Šance byly ve zbytku zápasu k vidění na obou stranách. Skóre se však již nezmněnilo a domácí tak mohli slavit už šestou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšova Lhota
Jan Koblížek, kapitán týmu: První poločas jsme byli lepším týmem. Hosty podržel brankář několika skvělými zákroky. Po zásluze jsme se ujali vedení. Hosté vyrovnali po akci z brejku po uklouznutí našeho gólmana. Do druhé půle vstoupili lépe hosté a měli několik dobrých příležitostí, kterým však chyběla přesnější koncovka. Naopak my jsme vystřelili 2 slepené branky po standardních situacích. I přes personální problémy, kdy nám chyběl trenér a 4 hráči ze základní sestavy jsme podali týmový výkon a bereme 3 body.

TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: První poločas se hrál vyrovnaný zápas se spoustou nepřesností na obou stranách. Po změnách v sestavě jsme měli výborný vstup do 2. poločasu a do 60. minuty jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale bohužel jsme nevyužili spoustu vyložených šancí, a to nakonec rozhodlo. Domácí v 60. minutě po důrazu při standardní situaci skórovali, od té doby náš tlak upadl a do naší hry se vkrádala spousta nepřesností. Dnešní výsledek nás mrzí, neboť ten úplně neodpovídá poměru sil na hřišti.



Sestavy


TJ Sokol Malšova Lhota
M. Kekelák [-] - L. Kekelák [-] , J. Havlena [-] , P. Bednář [-] , J. Jezdinský [-] - J. Blažek [-] (81. V. Pásler [-] ) , P. Blažek [-] , J. Koblížek [-] , J. Koblížek [-] , J. Musil [-] (86. F. Kotlant [-] ) - V. Vejr [-]

TJ Velichovky
T. Mertlík [9.0] - M. Panenka [10.0] (66. P. Dyrc [-] ) , M. Petráček [-] , M. Karel [-] , T. Vít [-] (59. O. Runkas [-] ) , T. Hanusík [-] (46. J. Danihel [-] ) , J. Hořínek [-] , M. Németh [-] (46. L. Emlar [-] ) , J. Filip [-] , M. Pácalt [-] , M. Grmela [-]

ŽK: 29. V. Vejr , 52. J. Havlena - 12. T. Mertlík , 58. M. Panenka , 86. J. Danihel .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Jedlička Martin - URBAN Vladimír, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 9. 2022 08:59
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Mondík
Tip experta: výhra domácích

Černý kůň soutěže kosí jednoho soupeře za druhým. Poradí si i s Velichovkami.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích