Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory udolaly Bohdalov


Branky


29

Okresní derby rozhodl v závěru střídající Chalupa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Od začátku šlo o o bojovný zápas. Oba týmy zahrozily ze standardních situací, ale hlavičky hostujícího Neumanna a domácího Zikmunda minuly bránu. Ve 20. minutě zahrával Bohdalov přímý kop z 25 metrů. Boháček krásnou střelou přes zeď skóroval a poslal hosty do vedení - 0:1. Následovala pasáž bojů ve středu hřiště bez větších příležitostí. V 35. minutě našel Špačkův centr Ochranu ve vápně a ten překonal Martinčiče - 1:1. O další dvě minuty později se skóre opět měnilo. Krejčího přihrávka vyslala Ochranu do samostatného úniku. Domácí kanonýr udělal golmanovi kličku a poslal domácí do vedení - 2:1. Toho si však Bory příliš neužily, neboť o minutu později přetlačil hostující útočník Krčál obranu domácích a tváří v tvář Pokornému se nemýlil - 2:2. 

Domácí v závěru rozhodli

Po poločasové přestávce pronikl až před brankáře hostů Špaček. Situaci chtěl ještě vyšperkovat přihrávkou Ochranovi, gólman už byl překonán, avšak na brankové čáře dokázal zabránit hattricku jeden z bohdalovských obránců. Následoval úsek hry, kdy se oba týmy marně snažily ohrozit branku soupeře. V 75. minutě se schylovalo k borskému přečíslení. Za záchranou brzdu zatáhl Fabík, za což obdržel druhou žlutou kartu a musel hřiště opustit. Vyloučení nemělo zpočátku na hru moc velký vliv. Až v 85. minutě přišla šance pro Bory. Špaček prodloužil hlavičkou autové vhazování na střídajícího Kujala, jehož zakončení však Martinčič vykopl. Do šance se dostali i hosté, střela jejich útočníka z úhlu však skončila jen v boční síti. Už to vypadalo, že si Bohdalov připíše na konto další remízu. Jenže v 88. minutě našla Prokopova standardka z půlky hřiště střídající Chalupu a ten hlavičkou překonal hostujícího gólmana a rozjásal domácí fanoušky - 3:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Bohdalov byl hodně nepříjemný soupeř, silný v osobních soubojích. Šance jsme si však vytvořili větší a zaslouženě jsme zvítězili.




Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - P. Prokop [-] , J. Dvořák [-] (62. J. Kujal [-] ) , M. Ochrana [-] , V. Procházka [-] , J. Novotný [-] , M. Špaček [-] (90. D. Frejlich [-] ) , S. Krejčí [-] (82. V. Chalupa [-] ) , H. Ráček [-] , F. Zikmund [-] (82. J. Karásek [-] ) , A. Novotný [-]

Sokol Bohdalov
M. Martinčič [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Neuman [-] , P. Fabík [-] - L. Krčál [-] , F. Boháček [-] , D. Toman [-] , A. Neuman [-] - V. Pokorný [-] (88. M. Švoma [-] ) , J. Wasserbauer [-] -

ŽK: 57. O. Chalupa , 71. P. Fabík . ČK: 75. P. Fabík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - TRÁVNÍČEK Jiří, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Zde bude podle mě remíza. Oba týmy hrají podobným stylem s mnoha souboji ve středu hřistě. Také půjde o to v jaké sestavě hosté přijedou.

Tip: výhra domácích

Opět vidím čistou výhru a tentokrát je to na straně domácích Borů. Doma jsou silní a zda dojde klasicky hodně fanoušků, tak je poženou za výhrou o 2 a více branek.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů