Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka otočila zápas Lukami


Branky


32

Hosté vedli deset minut před koncem o dvě branky, ale nakonec nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí začali na jedničku. V 5. minutě vyslal po levé straně Šacl Dvořáka, který přízemní přihrávkou vybídl k brance Lhotáka – 1:0. Poté se hrálo mezi vápny. Až ve 24. minutě zahrozili hosté závarem po rohovém kopu. Ve 29. minutě udržel Mitev dlouhý míč za obranu, přihrál jej Tomanovi a ten se z otočky trefil přesně k tyči – 1:1. Za dalších pět minutn zkoušel štěstí z dálky Janů, jehož ránu Čermák vyrazil k Požárovi, který míč nedokázal zpracovat. Podobně se vedlo Pulkrábkovi po přihrávce od Dvořáka. Ve 42. minuty se řítil zprava na Čermáka Lhoták, ale pálil nad. Těsně před odchodem do kabin nabídli domácí Lukám rohový kop, který proměnil v branku Toman – 1:2.

 

Domácí v závěru rozhodli

V 52. minutě měl gól na kopačce Pulkrábek, ale Šaclův centr do brány nedopravil. V 64. minutě pak Toman proti přesile udržel míč a propáli Chrásta – 1:3. Snížit mohl Lhoták, ale Požárův centr trefil zle. V 82. minutě si Lhoták na malém vápně našel přihrávku zprava a posla míč do sítě – 2:3. Pět minut na to ukončil tlak bombou do šibenice Pulkrábek – 3:3. Domácí cítili šanci na tři body a v 90. minutě Požár vybídl ke snadné brance Lhotáka – 4:3.

 



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Rychlá branka nás spíše ukolébala. Za stavu 1:3 to s námi nevypadalo dobře, ale hosté po hodině hry začali fyzicky odpadat a po snížení jsem věřil, že minimálně na bod dosáhneme. Branka v závěru byla třešničkou na dortu. Ukázali jsme charakter.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Martin Žatečka (trenér): Zápas se nehodnotí úplně lehce. Každopádně nic to nemění na tom, že závěr zápasu jsme si měli pohlídat. Je to obrovská škoda, navíc proti kvalitnímu soupeři. Bohužel tentokrát nás ty chyby na rozdíl od předchozích dvou zápasů stáli body. Individuálně vynikal opět Filip Toman.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] (70. M. Kříž [-] ) , L. Dvořák [-] (77. P. Staněk [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
P. Čermák [-] - M. Jícha [-] , F. Toman [-] (80. R. Prchal [-] ) , D. Mitev [-] , Š. Kreigsmann [-] , L. Tuma [-] , O. Šabach [-] (74. M. Kolda [-] ) , L. Vařejka [-] , M. Kubeš [-] , M. Bratršovský [-] , L. Funk [-] (70. J. Kuřítko [-] )

ŽK: 68. V. Skryja - 33. L. Funk , 54. L. Tuma , 67. O. Šabach , 85. J. Kuřítko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - DVOŘÁK Miloš, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: remíza

Myslím, že toto utkání moc branek nepřinese a utkání skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza