Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice berou další tři body


Branky


26

Nováček soutěže jede na vítězné vlně. Tentokrát zvládl přestřelku ve Starči. Hattrickem se blýskl Kyzlink.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Necelé dvě stovky diváků přišly na zápas třetího kola soutěže a všichni přítomní se měli se na co dívat. Už ve 12. minutě využil nedorozumění ve vápně domácích Tomáš Kyzlink a střelou na zadní tyč otevřel skóre - 0:1. Ve 24. minutě už to bylo o dvě branky. Roh Kamila Svobody skončil na břevně, Vlasta Novotný ho skluzem usměrnil pouze do tyče odkud se míč zakutálel pod nohy opět Tomášovi Kyzlinkovi - 0:2. Hosté neustále diktovali tempo hry a nedali domácím prostor se vzpamatovat. Ve 30. minutě střílel po přihrávce Tomáše Kyzlinka na zadní tyč Pepa Kosmák, domácí Ujčík střelu vyrazil pouze k dobíhající Martinovi Pařízkovi a ten měl snadnou pozici - 0:3. Skóre se mohlo měnit i dále, ale další šance našich hráčů skončily nevyužity. Stařeč se mohla vrátit do zápasu v poslední minutě, kdy ze své jediné šance v prvním poločase trefila pouze tyč.

 

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začal jako skončil první. Ve 47. minutě poslal Kamil Svoboda centr na Tomáše Kyzlinka, ten trefil hlavou tyč a Honza Horecký byl u míče nejrychleji - 0:4. O další čtyři minuty si na přihrávku Pepy Kosmáka naběhl Tomáš Kyzlink a v samostatném úniku propálil Ujčíka - 0:5. Od této chvíle přišlo ještě pár náznaků hostujících fotbalistů. Největší šanci měl opět Tomáš Kyzlink, který vystihl přihrávku směřující k domácímu brankáři. Na kličku vyběhnuvšímu golmanovi však neměl dostatek prostoru. Od té chvíle hrála už jen Stařeč a krásným gólem se nadechla k velkému náporu. David Lorenc si našel odražený míč a nechytatelně ho poslal do šibenice - 1:5. Ačkoliv zápas vypadal na ukazateli skóre jako rozhodnutý, na hřišti tomu tak nebylo. Domácí Stařeč vrhla všechny své síly do útoku a posledních dvacet minut byla jasně lepším týmem. Ondřej Dvořák vystřelil větší naději v 84. minutě a hned dvě minuty na to snížil na konečných 3:5 Strouha. Domácí v závěrečném tlaku ještě nastřelili dvě tyčky a nebyli daleko od vyrovnání.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Zasloužené vítězství hostů především za výkon v prvním poločase, kdy nás přehrávali rychlostí, důrazem a individuálně s míčem. Škoda, že v poslední minutě první půle jsme v jasné šanci nastřelili jen tyč a odražený míč putující po čáře jsme nebyli schopni dorazit. Do druhé půlky jsme šli se změnami a odhodláním něco s výsledkem udělat, bohužel za pět minut jsme inkasovali další dvě branky. Cenné bylo, že jsme se nepoložili, výrazně jsme zlepšili všechny herní činnosti a postupně jsme navyšovali náš tlak, který byl trvalý až do konce utkání. Výsledkem byli tři branky a ještě dvě nastřelené tyče, hosté se v závěru museli bát i o výsledek. Od jara se potýkáme s problémy v defenzívě a tentokrát nám chybělo šest defenzivních hráčů ze širšího kádru a tak v obraně nastoupili i hráči, kteří tam ještě nikdy nehráli respektive další na nezvyklých postech. Proti kvalitní ofenzívě hostů se to muselo zákonitě projevit. I přes pět obdržených branek bych vyzdvihl výkon brankáře Ujčíka nastupujícího s určitým sebezapřením.

SK Moravské Budějovice
Tomáš Kyzlink (hráč): První poločas jsme Stařeč k ničemu nepustili až na šanci v poslední minutě. Byli jsme jasně lepší a vytvořili jsme si spoustu šancí, které jsme opět úplně neproměnili. O poločasové přestávce jsme si řekli, že Stařeč hraje za jakéhokoliv stavu až do úplného závěru a že musíme vstřelit rychlou branku. To se nám povedlo dokonale, když jsme po pěti minutách druhé půle vedli už o pět branek. Vědomi si náskoku jsme však přestali hrát a málem na to doplatili. Stařeč byla posledních dvacet minut jasně lepší a sahala po vyrovnání. Naštěstí jsme ale už výsledek udrželi a bereme tak důležité tři body.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - M. Bříza [-] , J. Zejda [-] , D. Tomek [-] , F. Strouha [-] , M. Linhart [-] , D. Lorenc [-] , V. Smejkal [-] (46. K. Janík [-] ) , J. Müller [-] , O. Dvořák [-] , R. Přikryl [-] (84. J. Dolníček [-] )

SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - K. Svoboda [-] (82. P. Stark [-] ) , M. Pařízek [-] , J. Kosmák [-] , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , M. Premar [-] (64. J. Kodajek [-] ) , M. Premar [-] (57. O. Fedra [-] ) , P. Benda [-] , J. Čech [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 11. D. Tomek , 83. F. Strouha - 65. O. Fedra , 83. T. Kyzlink .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - BURIAN Vít, ŠLEJTR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lubomír Vařejka
Tip experta: výhra hostů

Hosté se vezou na euforii z postupu a v nelehkém utkání vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů