0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bory rozhodly v závěru


Branky


25

Hosté využili krátkou přesilovku a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Za krásného nedělního odpoledne se odehrálo utkání dvou sousedů a zároveň nováčků v 1.B třídě, skupině B. Oba soupeři se dobře znají, takže se v podstatě neměli čím překvapit. Od úvodu bylo jasné, jak bude utkání probíhat. Bory hrály velmi zataženě a nakopávaly dlouhé balóny na Špačka, domácí se snažili kombinovat a dostávat se přes kraje do nebezpečných situací, ale bohužel je zradila koncovka a řešení předfinálních nahrávek. V první půli se dostal Fendrych dvakrát podél lajny až k Pokornému, ale místo přihrávky pod sebe, volil nahrávku k malému vápnu, kde byl hostující brankář pozorný. Liška zkusil několik rohů mířených přímo do branky a málem se dva ujaly. Jednou opět vytáhl Pokorný a podruhé vykopával z brankové čáry Špaček. Během první půlky si Bory nevypracovali takřka žádnou šanci, měli několik náznaků, které však byli po ztrátách domácích hráčů.

Hosté v závěru rozhodli

Začátek druhé půle domácí zaspali a Bory měly dvě šance, které ovšem Ochrana zahodil. Domácí se opět dostali do tempa a začali si vytvářet převahu a hosté míče jenom odkopávali nazdař bůh dopředu. Několik průniků po lajně od Patrika Bajera z jedné strany a z druhé Davida Fendrycha nenašlo ve vápně adresáta a nebo byl v hostující svatyni připravený Pokorný. Asi v 70. minutě po standardce Petra hlavičkoval Uhlíř do šibenice, ale Pokorný byl opět připraven. v 74. minutě přišla zřejmě rozhodující situace zápasu. Ochrana dostal balón za obranu, ve sporně vypadající situaci rozhodčí praporek nezvedl a hostující útočník postupoval sám na golmana Stupku, obhodil si ho a ten zahrál rukou mimo vápno a byla z toho červená. Do branky šel Kopáček. Ještě před touto situací měl rozhodnutí na kopačce Dominik Bajer, bohužel místo střely z první volil ještě zpracování a balon mu uskočil od nohy. Domácí byli i v 10 fotbalovějším týmem, a to se jim trochu vymstilo. V 87. minutě totiž došlo ke špatné rozhrávce a Bory v přečíslení překonaly Kopáčka Zikmundem. Domácí už nenašli recept na urputnou obranu a zápas tak skončil 1:0 pro hosty.

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Pro nás typické utkání s Borama. Snažíme se hrát fotbal, ale nejde nám prostřelit Pokorného v brance. Musíme vztyčit hlavy a v příštím kole zabrat.

TJ Družstevník Bory
TJ Družstevník Bory (FB): Křižanov měl od počátku územní převahu a míč častěji na svých kopačkách, nicméně větší příležitosti k vidění nebyly. Před poločasem se domácí dostali k několika centrům ze strany, povedlo se nám ale dobře bránit předbrankový prostor. Bez tutovek se hrálo i po přestávce. Postupem času začalo přibývat našich brejků. Po jednom z nich zahrál Stupka rukou mimo vápno a byl vyloučen. Z dalšího průběhu sice nebylo moc patrné, že by domácí hráli v oslabení, avšak jedna akce se nám povedla a těsně před koncem jsme šli do vedení, které jsme si již nenechali vzít. Po celý zápas jsme zodpovědně bránili a byli jsme úspěšní v osobních soubojích. Důležité také bylo, že jsme pohlídali četné standardky soupeře. Pochvalu zaslouží trojice rozhodčích, která měli zápas pevně pod kontrolou. Křižanov jako soupeře dobře známe, další týmy jsou pro nás neznámou. Dobrý týmový výkon zkusíme zopakovat za týden s Bedřichovem.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - M. Škorpík [-] (68. M. Procházka [-] ) , P. Bajer [-] , D. Bajer [-] , M. Petr [-] (86. A. Fendrych [-] ) , L. Liška [-] , D. Fendrych [-] , D. Uhlíř [-] , T. Malec [-] , L. Anděl [-] , L. Kopáček [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - H. Ráček [-] (90. J. Kujal [-] ) , J. Novotný [-] , A. Novotný [-] , V. Chalupa [-] (46. M. Vávra [-] ) , S. Krejčí [-] (93. J. Karásek [-] ) , M. Ochrana [-] , P. Prokop [-] , M. Špaček [-] (90. D. Frejlich [-] ) , T. Požár [-] , F. Zikmund [-]

ŽK: 74. L. Liška - 81. J. Novotný . ČK: 74. J. Stupka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - SVOBODA Ondřej, PINTÉR Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Ladislav Trdý
Tip experta: výhra hostů

Souboj nováčků soutěže, kteří spolu zápasili minulou sezonu o prvenství v okresním přeboru. Bory vyhrají těsným rozdílem o gol stejně jako na jaře.

Tip: výhra domácích