Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radim nezastavila rozjetý Brandýs, favorit soutěže bez ztráty kytičky


0

Brandýs nad Labem v úvodu soutěže nezná přemožitele a tentokrát si odvezl hladkou výhru z Radimi, jejíž fotbalisté stále čekají na první tři body. Faktem však je, že proti Brandýsu s nimi mohli počítat jen těžko, a pokud by náhodou počítali, Kovařík je hattrickem vyvedl z omylu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovařík orámoval první poločas dvěma góly

Fotbalisté Brandýsa vstoupili do zápasu 3. kola Sport Invest 1.A třídy skupiny B famózně a již ve čtvrté minutě šli do vedení, když domácí obranu poprvé pokořil Martin Kovařík. Radim sice vstoupila do zápasu s tím, že nebude chtít zbytečně pouštět soupeře do šancí, to se ji ale hrubě nepovedlo. Brzký gól však nebyl začátkem nějaké ofenzivní smršti.

 

Domácí fotbalisté svého o poznání lepšího soupeře drželi i přes brzy inkasovaný gól na uzdě, tedy až do samotného závěru prvního poločasu, v němž se podruhé v zápase prosadil Martin Kovařík a přesnou střelou poslal Brandýs dvě minuty před přestávkou do dvoubrankového vedení.

Radim na ambiciózního soupeře zkrátka neměla

Viktoria Radim v loňské sezóně porážela jednoho soupeře za druhým a zaznamenala fantastickou sérii, když během dvanácti zápasů v řadě nepoznala chuť porážky. Jenže loňský ročník už je minulostí a její hráči na něj v úvodu toho letošního s největší pravděpodobností nenaváží, ačkoliv se stát může ještě ledacos.


Zatímco v průběhu ročníku se může stát možné i nemožné, druhý poločas zápasu mezi Radimí a Brandýsem měl pevně dané linie, které v třiasedmdesáté minutě podtrhl třetím gólem David Folwarczny. To však ještě nebylo vše, sedm minut před koncem se potřetí v zápase prosadil Martin Kovařík a svůj znamenitý výkon korunoval hattrickem.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
Jiří Weigl - místopředseda FK Brandýs nad Labem: „Naši hráči přistoupili k utkání zodpovědně a celý zápas svého soupeře z Radimi přehrávali. První dvě Kovaříkovy branky šly do značné míry na vrub domácího gólmana, třetí dal výstavní ranou Folwarczny a poslední branka padla po kombinaci do prázdné branky. Jsme rádi, že se kluci prezentovali ofenzivní hrou a skóre mohlo být dokonce ještě vyšší, to by však museli střelci prokázat větší klid v koncovce. Více než padesátka našich příznivců odjížděla nadmíru spokojena.“

FK Brandýs nad Labem
Petr Šafránek - trenér TJ Viktoria Radim: „Rozdíl mezi oběma týmy byl evidentní a výsledek mluví sám za sebe. Brandýs vyhrál zaslouženě. Jeho hráči vstoupili do zápasu sebevědomí a jasně nás přehrávali. Chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany, jenže soupeř neměl z naší defenzívou žádný problém. V naší sestavě chybělo několik důležitých hráčů, což náš výkon poznamenalo.“



Sestavy


TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - J. Krombholz [-] (70. J. Vaníček [-] ) , A. Baško [-] , M. Tománek [-] , M. Mjartan [-] , F. Říha [-] - V. Bellada [-] , J. Kovařík [-] , J. Čábelka [-] , J. Králík [-] (46. L. Synek [-] ) - Š. Růžička [-]

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Reichert [-] , M. Sunkovský [-] , J. Krajíček [-] (72. D. Rek [-] ) , M. Stross [-] (88. P. Kukal [-] ) - A. Maršner [-] , D. Folwarczny [-] , J. Stross [-] , J. Prokop [-] (86. J. Hořejš [-] ) , M. Kubeš [-] (75. V. Bojkovič [-] ) - M. Kovařík [-] (84. F. Braborec [-] )

ŽK: 54. J. Čábelka .
Hráči zápasu: M. Kovařík , D. Folwarczny .
Místo: TJ Radim. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vyhnal Karel - POLÁK Ivo, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.