3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko předvedlo parádní obrat


Branky


82. S. Křivánek , 83. J. Kalášek , 88. P. Tesař (p.) - 10. J. Hruška , 17. R. Diviš
19

Hosté sahali po výhře, ale nezvládli závěr zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Několik vynucených změn musel před sobotním zápasem I. A třídy skupiny B v Jemnici udělat hrající trenér Bedrníků Jan Göth. Zranění do hry nepustilo středopolaře Jiřího Vodičku, pracovní povinnosti nedovolily hrát Tomáši Pokornému a i další hráči nemohli na Třebíčsko odjet s A-týmem. Na stopera se opět postavil Jakub Göth, a hrající kouč mohl vyztužit záložní formaci. Bedrníci přijeli do Jemnice takticky velmi dobře připravení, protože domácí se k první střele, která skončila mimo branku dostali až v závěru prvního poločasu. Do té doby jen prakticky nakopávali dlouhé balóny, se kterými si defenzíva hostí uměla poradit. Navíc v té době už Bedrníci vedli o dvě branky, když se v 9. minutě prosadil po centru Jakuba Götha navrátilec do základní sestavy Josef Hruška a po čtvrthodině hry zakončil přesně prvním gólem v sezoně Roman Diviš a opět v tom měl prsty krajní záložník Hruška.

 

Domácí v závěru rozhodli

Po hodině hry se mohl prosadit po kombinaci s Doškem Diviš, ale druhou branku v utkání nepřidal. Za čtyři minuty to stejný hráč zkoušel střelou na vzdálenější tyč, ale střela jen těsně minula branku Kopečkovu branku. Čtvrthodiny před koncem začali mít otěže pevně v rukou domácí. Hostům se úplně rozpadla mezihra, nedokázali vpředu udržet na delší dobu balón a přetížená defenzíva Bedrníků poprvé inkasovala v 82. minutě po skrumáži. Z dalšího útoku bylo dokonce vyrovnáno a obrat domácí dokonali v poslední minutě, kdy s přehledem proměnili pokutový kop.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Od začátku v zápase jsme tahali za kratší konec. Těžší terén vyhovoval lépe hostům, kteří měli lepší pohyb a z toho si vypracovali i zasloužené vedení. My jsme byli až do 80. minuty absolutně neškodní. Pomohla nám chyba obrany při standardce a následné vyrovnání. Další chyba hostí v závěru nám dala penaltu a asi nezaslouženou výhru. Ale v tom je fotbal nevyzpytatelný, krutý a krásný."

TJ Sokol Bedřichov
Jakub Goth (hráč): Až do 80. minuty jsme hráli skvělý fotbal. Pak jsme inkasovali první branku a kluci se sesypali. Máme mladý tým, ale jak říkám, hráli jsme skvělý zápas, který jsme mohli vyhrát pět nebo šest nula, ale musíme proměnit šance, které si vypracujeme



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , Z. Koutný [-] , V. Toman [-] , D. Vacuška [-] - P. Tesař [-] , M. Trnavský [-] (75. J. Kalášek [-] ) , M. Jindra [-] (46. D. Sussenbek [-] ) , O. Tesař [-] , S. Křivánek [-] - T. Bastl [-] (54. T. Süssenbek [-] ) -

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - J. Mareš [-] , L. Dvořáček [-] , V. Došek [-] , J. Hruška [-] (70. D. Lengal [-] ) , J. Göth [-] (81. M. Kolman [-] ) , J. Göth [-] , R. Diviš [-] , D. Tesař [-] , A. Samek [-] (75. K. Jahoda [-] ) , J. Vorálek [-]

ŽK: 54. T. Bastl - 80. R. Diviš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BESEDA Petr - NOVÁK Kamil, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Lampíř
Tip experta: výhra domácích

Postavení Bedřichova v tabulce neodpovídá předváděné hře, díky které začnou pravidelněji sbírat body. Jemnice je však velmi kvalitní tým a tipl bych výhru domácích rozdílem jedné branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza