3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov přetlačil Třebíč


Branky


5. J. Göth , 61. J. Göth , 83. D. Tesař - 13. M. Rygl , 54. O. Uličný
20

Domácí celek zabral a díky brance v závěru bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Kouč poslal do utkání od první minuty také svého bratra a staronovou posilu v bedrníkovském dresu Jakuba Götha, který nastoupil nezvykle na stoperu. Domácí chtěli zlomit nepříjemnou sérii porážek, a doma chtěli navázat na výhru s rezervou Velké Bíteše. Základy tomu položil ve v páté minutě právě hrající trenér domácích, jenž přesnou střelou poslal Bedrníky do vedení - 1:0. Za osm minut ale bylo srovnáno, protože Martin Rygl dokonale schoval svůj střelecký pokus za obránce a Šána v brance už se mohl jen ohlédnout, jak mu míč rozvlnil síť - 1:1.

 

Domácí v závěru rozhodli

Po přestávce měl pět minut po pauze na noze Diviš po přihrávce Tesaře, ale sám proti gólmanu Beerovi neuspěl. A tak záhy přišel trest v podobě vedoucí branky HFK po centru ze strany - 1:2. A to ještě Šána o chvíli později zachraňoval reflexem před dalším inkasováním na čáře. Po hodině hry ukázal svou zkušenost Göth a podél padajícího gólmana srovnal - 2:2. Rozhodnutí přišlo sedm minut před koncem, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou Dvořáček a svou brankou dokonal další obrat ve skóre tohoto zápasu - 3:2. Zápas se hrál vlivem intenzivního deště před i během utkání na velmi těžkém terénu. Hosté v závěru měli tlak, ale vyrovnávací branku z něj ale naštěstí pro Bedrníky nevytěžili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Marek Zamazal (předseda klubu): Hrálo se bojovné utkání na těžkém terénu. Začali jsme dobře a dali jsme i branku. První poločas poznamenalo obnovené zranění Gotha. Nakonec jsme to celé zlomili velkou bojovností, což nám věřím psychicky pomůže.




Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Lacina [-] , J. Göth [-] (15. A. Samek [-] ) , R. Diviš [-] (73. J. Hruška [-] ) , V. Došek [-] , D. Tesař [-] , J. Vodička [-] (38. K. Jahoda [-] ) , J. Mareš [-] , L. Dvořáček [-] , T. Pokorný [-] , J. Göth [-]

HFK Třebíč B
M. Beer [-] - O. Uličný [-] , M. Sáček [-] , S. Renát [-] , M. Rygl [-] , I. Koníř [-] , T. Nnadi [-] , P. Florián [-] (82. M. Řezáč [-] ) , J. Uličný [-] , A. Suchna [-] , T. Hrbáček [-]

ŽK: 40. P. Šána , 51. L. Dvořáček , 80. D. Lacina , 89. J. Göth - 58. A. Suchna .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - ŠÍMA Nikolas, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Munduch
Tip experta: výhra domácích

Ani jednomu týmu nevyšel vstup do soutěže podle představ. Tipuji, že utkání lépe zvládnou domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích