1:6
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava jasně prohrála


Branky


45. F. Kasáček - 17. L. Hráček , 21. M. Minář , 48. T. Hobza (p.) , 71. M. Hobza , 80. T. Hobza , 90. M. Hobza
19

Třebíčská FŠ znovu ukázala svoji sílu a jasně vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Oba týmy se od začátku prezentovali kombinační hrou. První zahrozili domácí, ale T. Vrbka nechal vyniknout Fialu v hostující bráně. Poté se začali osmělovat hosté, ale v první šanci ještě přestřelili, ale v 17. minutě využil rychlé přenesení hry Hráček a jeho hlavička poslala hosty do vedení - 0:1. V 19. minutě byl na hranici vápna sestřelen domácí Simandl, ale rozhodčí Hána nereagoval. Ve 21. minutě zakončil rychlý brejk hostů osamocený Minář, který ranou pod břevno zvýšil vedení Třebíče - 0:2. Odpověď mohl ihned T. Vrbka, ale rychlou akci zakončil jen do Fialy. Následně střelu Jakeše zalepil opět Fiala. Hosté pak několikrát zahrozili rychlým přechodem do útoku, ale buď nebezpečí zažehnal dobrým vyběhnutím Tománek a nebo nepřesnost hostů v koncovce. Na konci první půle po pohledné kombinaci domácí snížili. Čurda vysunul T. Vrbku a ten akci ještě vyšperkoval na Kasáčka, který zakončil do prázdné brány - 1:2.

Hosté si vedení pohlídali

Ráz druhého poločasu vzal si svých rukou na obě strany velmi nepřesný rozhodčí Hána. Ve 48. minutě signalizoval pomezní rozhodčí Chromý faul na domácího Čurdu, hlavní rozhodčí nereagoval situaci nechal dohrát a z následného střetu zapískal pokutový kop proti domácím. S tím si věděl hostující Hobza rady a bylo to 1:3. V 63. minutě opět hlavní rozhodčí necitlivě přerušil brejk Želetavy a přes 40 metrů hřiště slyšel reakci domácího kapitána Simandla, který tak po druhé žluté putoval předčasné do kabin. Od té doby se domácí soustředili spíše na hlavního rozhodčího než na soupeře a dobře hrající hosté toho dokázali několikrát využít. I když to po prvním poločase nevypadalo, tak se nakonec zápas změnil v debakl domácích a po brankách Hobzů utkání skončilo 6:1 pro Třebíč.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): S kvalitním soupeřem jsme chtěli hrát od začátku otevřenou partií. Na to jsme asi, ale bohužel doplatili. Po první poločase, kdy to bylo více než vyrovnané, jsme se nechali rozhodit několika spornými momenty a nakonec to byl debakl.

SK Fotbalová škola Třebíč
Tomáš Franěk (trenér): Od začátku utkání jsme měli hru pod kontrolou. Soupeře jsme do vážnějších šancí nepouštěli. Naopak náš tým několik dalších vyložených šancí neproměnil. Vysoká výhra byla zcela zasloužená.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - Z. Daniel [-] (78. M. Dufek [-] ) , T. Veselský [-] , Š. Vladeka [-] , M. Vrbka [-] , V. Čurda [-] , V. Jakeš [-] (83. L. Viceník [-] ) , T. Vrbka [-] (78. M. Poledna [-] ) , F. Kasáček [-] , T. Simandl [-] , A. Pacas [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
O. Fiala [-] - L. Hráček [-] , K. Zerhau [-] , Z. Švéda [-] , V. Lampíř [-] , T. Růžička [-] (46. Š. Němeček [-] ) , T. Hobza [-] , J. Zahrádka [-] , M. Minář [-] (58. V. Dvořák [-] ) , D. Adam [-] (61. M. Hobza [-] ) , Y. Brovchenko [-]

ŽK: 23. T. Veselský , 29. T. Simandl , 66. V. Čurda , 73. M. Vrbka - 55. J. Zahrádka , 57. L. Hráček . ČK: 63. T. Simandl .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: HÁNA Samuel - CHROMÝ Karel, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Šimon Vladeka
Tip experta: výhra domácích

Fotbalová škola je jistě jeden z favoritů soutěže, proto se pokusíme na domácím hřiště udělat maximum, abychom všechny body udrželi doma a favorita zaskočili, věřím v domácí výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích