2:2
(1:0)
47. Z. Švéda (vl.)
51. R. Holeš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Třebíčí nerozhodně


Branky


30. V. Dvořák , 56. T. Hobza - 47. Z. Švéda (vl.) , 51. R. Holeš
18

Souboj týmů, které jsou ve formě, skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v úvodu podběhl centr Chmelík a Dvořákova hlavička skončila na břevně hostující branky. Na druhé straně střílel z dobré pozice Skála, ale jeho slabá střela šla vedle. Domácí zahrozili díky Hráčkovi, kterého ke střele vybídl Hobza, ale zakončení se do brány nevešlo. Po půl hodině šli domácí zaslouženě do vedení, když rozebrali hostující defenzivu a na konci povedené akce byl Dvořák - 1:0. Poté si s nervy domácích příznivců zahrál brankář Pospíchal, který trefil napadajícího Hamáka, ale míč se snesl vedle tyče.

Domácí po přestávce srovnali

Hosté do druhé půle vstoupili odvážněji a byli za to rychle odměněni. Ve 47. minutě Holeš zachytil domácí rozehrávku, Boháč se neukvapil a připravil palebnou pozici pro Skálu, který se nemýlil - 1:1. Po chvíli už hosté po rychlé akci po ose Chmelík - Hamák - Skála dostal míč až k Holešovi, který poslal Herálec do vedení - 1:2. Domácím se povedlo srovnat poté, co uklouzl Uchytil a Hobza střelou k tyči srovnal - 2:2. Herálec mohl znovu poslat do vedení Skála, ale trefil jen tyč. Na druhé straně zakončoval Hráček, ale Bříza jeho gólovou střelu z brány vykopl. Herálec podnikal rychlé brejky a na konci jednoho z nich byl dokonce stoper Veselský, ale ten trefil jen domácího gólmana. V 72. minutě poslal k zemi hostující gólman Zahrádku a domácí kopali penaltu. Tu však Chmelík lapil. Hosté byli v závěru pod tlakem, ale nakonec na cenný bod dosáhli. 



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Tomáš Franěk: V prvním poločase jsme si vytvořili několik brankových příležitostí, ale bohužel jsme vstřelili pouze jedinou branku po velmi pěkné akci, kterou s přehledem zakončil Vojta Dvořák. Začátek druhého poločasu jsme zaspali a v rozmezí pěti minut jsme dvakrát inkasovali. O vyrovnání se postaral v 56. minutě Tomáš Hobza, který po rychlém brejku nedal hostujícímu brankáři šanci.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Díky získaným referencím jsme věděli, že nás čeká těžký soupeř, což se zejména v první půli potvrdilo. Držení míče vyznělo drtivě pro celek domácích, mohli jsme být rádi, že do kabin jsme šli pouze s jednogólovým mankem. Druhou půli jsme se zvedli, odhodili možná až přílišný respekt a Třebíči se herně vyrovnali, pomohli nám dva slepené góly, kdy jsme si dokázali, že i proti takovémuto týmu můžeme hrát rovnocennou partii a bod určitě bereme.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - T. Hobza [-] , J. Zahrádka [-] , M. Minář [-] (68. T. Růžička [-] ) , V. Dvořák [-] , L. Hráček [-] , Y. Brovchenko [-] (62. D. Adam [-] ) , K. Zerhau [-] , Z. Švéda [-] , V. Lampíř [-] , Š. Němeček [-]

TJ Sokol Herálec
J. Chmelík [-] - M. Boháč [-] (68. Z. Zlesák [-] ) , T. Otava [-] , J. Skála [-] , R. Holeš [-] , M. Kovář [-] , P. Hamák [-] , J. Bříza [-] , P. Veselský [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

ŽK: 24. P. Hamák , 43. O. Černý , 72. J. Chmelík .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - CHROMÝ Karel, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zbyněk Kincl
Tip experta: výhra hostů

No, zápas jako hrom. Oby týmy mají skvělé hráče. Malá výhoda ve zkušenosti hovoří pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů