E. Wendl 16. (vl.)
M. Axman 22.
O. Tesař 35.
D. Svěrák 58.
4:2
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko bere tři body


Branky


16. E. Wendl (vl.) , 22. M. Axman , 35. O. Tesař , 58. D. Svěrák - 13. M. Kovařík , 17. P. Kittler
17

Jemnicko je po třech kolech bez ztráty bodu. Tentokrát porazilo Velký Beranov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod zápasu lépe vycházel domácím. Již v 5. minutě Tesař P. obstřeloval z vápna brankáře, ale míč skončil na břevně. V 8. minutě postupoval sám Axman na brankáře Procházku. Jeho pokus o lob ale Procházka lapil. Chvíli na to se domácí obranou protáhl Ganzwohl a křížnou střelou vystrašil Kopečka. Ve 13. minutě se hosté již radovali. Po prohraném souboji na vápně se k míči dostal Wendl, obešel oránce a přihrávkou podél brankáře vybídl ke skórování do prázdné branky Kovaříka - 0:1. Za tři minuty bylo vyrovnáno. Vacuškův nákop za obranu si obránce chtěl nahrát s brankářem, ale zahrál ho tak, že skončil v bráně - 1:1. Parádní moment a chytrost hostujícího Kittlera přišla vzápětí. Hned po rozehrávce z půlky hřiště překopl vysoce postaveného Kopečka a hosté se radovali podruhé - 1:2. Hráče Jemnicka to však nerozhodilo a ve 22. minutě bylo srovnáno. Trnavský obětavě našel Tesaře, ten kolmicí vysunul Axmana a ten si s vyběhnutým Procházkem věděl rady - 2:2. Oboustraně otevřený fotbal diváky bavil. Hosté opět po dvou kolmicích se dostali do zakončení, které mířili naštěstí pro domácí mimo. Na druhé straně měl gól na hlavě po rohu Bastl, ale špatně odhadl dráhu letu míče. To se po dalším rohu již povedlo Tesařovi Ondrovi a hlavou poslal domácí do vedení - 3:2.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli mohli domácí odskočit, ale Axman i Sussenbek Procházku nepřekonali. To se povedlo v 58. minutě, kdy aktivní Vacuška pronikl po pravé straně do vápna. Jeho zpětná přihrávka našla Svěráka, který propálil vše co mu stálo v cestě - 4:2. Kombinačně hrající hosté se snažili o korigování výsledku. Jejich pokusy však mířili mimo bránu nebo je pozorná obrana domácích stačila před vápnem likvidovat. Otevřená obrana beranovských skýtala příležitosti i domácím. Zbrklost v koncovce útočných hráčů domácích však gólovou radost divákům taky nepřinesla. V poslední minutě se zaskvěl domácí Kopeček, který na brankové čáře zlikvidoval gólovou hlavičku Eliáše.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Oboustranně musím pochválit oba týmy. Oba chtěli hrát fotbal, z čehož napadalo i šest branek a i další šance. K tomu přispěla dobrým výkonem i trojice rozhodčích.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): V zápase jsme dvakrát vedli i zásluhou supertrefy našeho kapitána hned po rozhrání, a mohli jsme ještě alespoň jeden přidat. Zato domácí měli do poločasu až příliš mnoho šancí, které nakonec přetavili "pouze" ve tři branky. V druhé půli jsme po naší chybě inkasovali počtvrté a sami jsme nedokázali svoje příležitosti zužitkovat. Celkově se hrál rychlý a běhavý fotbal, což lze kvitovat. Velká kaňka však byla druhá žlutá karta pro našeho hráče, tohle rozhodčí z mého pohledu naprosto nezvládl. Myslím, že tím sudí šokoval úplně všechny.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , D. Svěrák [-] , T. Bastl [-] , D. Vacuška [-] - M. Axman [-] , O. Tesař [-] , M. Trnavský [-] , P. Tesař [-] (59. J. Kalášek [-] ) - D. Sussenbek [-] (92. M. Kvapil [-] ) - T. Süssenbek [-] (92. Z. Bártů [-] )

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - M. Tůma [-] , T. Mátl [-] , A. Svoboda [-] , M. Kovařík [-] , J. Pýcha [-] (46. R. Kittler [-] ) , E. Wendl [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] (46. J. Pokorný [-] ) , D. Skála [-] (82. J. Sekan [-] ) , P. Kittler [-]

ŽK: 64. O. Tesař - 56. T. Mátl , 56. P. Kittler . ČK: 78. P. Kittler .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - BENEŠ Jiří, PAVELEC Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zbyněk Kincl
Tip experta: výhra domácích

Přijede k nám nováček, který dvakrát o branku prohrál. Takže doufám, že tomu bude tak i u nás.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích