Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecany zvítězily v dramatickém zápase nad Jedomělicemi


Branky


0

Fotbalisté Klecan zavítali v neděli odpoledne na hřiště Jedomělic, kde dokázali otočit nepříznivý vývoj zápasu a nakonec v nádherném a dramatickém střetnutí 4. kola Sport Invest 1.A třídy skupiny B zvítězili 6:3. Utkání ovlivnilo výrazně několik chyb, kterých se dopustili domácí hráči Jedomělic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních pětačtyřicet minut nabídlo gól na obou stranách

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím hráčům Jedomělic, kteří se zásluhou přesného zakončení v podání Martina Jandy ujali po čtvrthodině hry vedení, to ale domácím hráčům vydrželo pouhých patnáct minut, než se po další čtvrthodině prosadil hostující Josef Gabčo, který rozhodl o tom, že oba týmy odejdou do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Hosté z Klecan po přestávce dokonali obrat

Zatímco vstup do zápasu vyšel lépe domácím hráčům Jedomělic, úvod druhého poločasu nabídl opačný obrázek hry a sedm minut po přestávce dokonal obrat Klecan Jan Loskot, na jehož gól ale vzápětí dokázal odpověď skvěle hrající Martin Janda, který vstřelil přesně po hodině hry svůj druhý gól v zápase a vyrovnal stav střetnutí na 2:2.

 

Poté však začali úřadovat hosté a přestřelka pokračovala. Martin Janda se radoval ze svého vyrovnávacího gólu pouhé čtyři minuty, protože Klecany opět poslal do vedení bleskovou odpovědí Jakub Martiník. Jedomělice se s nepříznivým vývojem zápasu nechtěli smířit, jenže jejich výkon srážely chyby, jednu z nichž čtvrthodiny před koncem potrestal Marcel Rodek.

 

Klecany se dostali poprvé v zápase do dvoubrankového vedení, které pět minut před koncem ztenčil Bohumil Mrština, který se v úvodu nové sezóny nachází ve skvělé formě. Kontaktní gól vrátil Jedomělice zpět do hry, jenže během posledních tří minut inkasovaly dva slepené góly z kopačky Josefa Gabča a Lukáše Rybeckého, kteří zpečetili vítězství Klecan v poměru 6:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Jiří Roubal - trenér TJ Sokol Jedomělice: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře. Dokonce jsme se dostali do vedení a soupeře nepouštěli do šancí. Jenže po půlhodině hry za stavu 1:0 náš výkon ovlivnilo zranění Nedvěda, za něhož jsme neměli do tohoto utkání náhradu, a tak jsme ztratili kontrolu nad středem pole a soupeř nás začal přehrávat. Kluci se snažili bojovat až do konce, ale velmi výrazně chyběl i větší důraz v osobních soubojích. Absence Charváta, Zahradníka, Henlína, Laštůvky, Kolbucha a Jindry nám nedávala příliš možností hru oživit či zvrátit. Soupeř byl velmi fotbalový, ale určitě ne neporazitelný.




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - J. Horák [-] , V. Hora [-] , R. Vyšata [-] , M. Janda [-] - J. Petržílka [-] , R. Nedvěd [-] (24. J. Cimrman [-] ) , J. Průcha [-] , P. Krivák [-] - P. Vicenec [-] (67. M. Patč [-] ) , B. Mrština [-]

MSK Klecany
O. Kelemen [-] - J. Loskot [-] , L. Smíšek [-] , A. Pfeifer [-] , J. Martiník [-] - J. Hrodek [-] , M. Rodek [-] (90. M. Veselý [-] ) , M. Hanuš [-] (86. L. Gerhát [-] ) , O. Dvořák [-] - J. Gabčo [-] , L. Rybecký [-]

ŽK: 34. J. Průcha , 90. J. Horák - 19. J. Loskot , 48. J. Gabčo , 63. A. Pfeifer .
Hráči zápasu: M. Janda .
Místo: TJ Jedomělice. Počet diváků: 117. Rozhodčí: Smolka Martin - MEŠČAN Marek, KOČÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.