P. Juříček 28. (vl.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř podlehla Polné


Branky


28. P. Juříček (vl.) - 48. P. Juříček , 91. D. Voráč
22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do zápasu jsme vstoupili aktivněji než soupeř a byli jsme víc na míči, ale bez výraznějšího efektu. Z obou stran většina akcí končila před vápnem nebo střelou, která buď neměla potřebnou razanci nebo postrádala přesnost. Přesto se do velké šance dostal hostující útočník v 11. minutě, kdy náš roh hostující obrana odvrátila a ještě dlouhým pasem našel spoluhráče, který vyhraným soubojem na půlící čáře poslal do samostatného úniku svého kolegu z útoku. Skvěle si s touto situací poradil domácí brankář Dobrovolný. V 26. minutě našel Hanousek nahrávkou Klementa v prostoru mezi hostujícím stoperem a krajním obráncem a ten se dostal do dobré šance, ale zakončení nepřál terén, a tak míč místo v brance skončil v zámezí. V 27. minutě zahrával rohový kop domácí Hanousek a ten si do vlastní sítě na zadní tyči uklidil jeden z hostujících hráčů 1:0. Do konce poločasu si Chotěboř vytvořila ještě jednu šanci, když v 38. minutě přihrával pod sebe na velké vápno Hanousek a našel Voborníka, který se elegantně zbavil soupeře, ale jeho střela zamířila jen na střed branky do náručí připraveného brankáře.

Druhý poločas

Vstup do druhého poločasu se nám nepovedl, ubrali jsme na aktivitě za 2 minuty bylo skóre srovnané. Hosté využili situace po rohovém kopu, který se nám sice povedlo odvrátit, ale následující míč zpět do prostoru malého vápna vytvořil nebezpečnou situaci, kdy po sérii odrazů skončil míč v naší brance. Tento gól nám vzal vítr z plachet a trvalo minimálně 20 minut, než jsme se z inkasovaného gólu alespoň trochu vzpamatovali. Soupeř v této fázi hry byl lepší, víc držel míč a Chotěboři se nedařilo dostat zpátky do zápasu. Od 70. minuty se hra zase vyrovnala, nicméně se hrálo převážně po jedno nebo druhé vápno bez šancí. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou. Hosté udeřili. V 91. minutě rozehrávali aut na půli Chotěboře. Ta svou laxností, nedůrazem a špatným postavením umožnila soupeři pěkný centr mezi stopera a krajního obránce, kde zůstal úplně nehlídaný hráč, který hlavou rozhodl o výhře Polné.

 

Za report děkujeme Milosovi Moravci.

 



Ohlasy k zápasu



Slavoj Polná
Lukáš Adamec, trenér: "První poločas od nás nebyl dobrý , chyběl nám pohyb a důraz v osobních soubojích i přesto jsme mohli jít do vedení ale Voráč samostatný únik neproměnil , pak si navrátilec do sestavy Pavel Juříček dal po rohu smolně vlastní gól. V šatně jsme si některé věci vyjasnili ,trochu jsme přeházeli středové hráče a hned se nám povedlo po rohovém kopu srovnat. My jsme konečně přidali na tempu ,na špatném hřišti se fotbal postupně měnil v boj a nakonec jsme byli šťastnější ,kdy v poslední minutě předvedl parádní akci po křídle Vojta Haala a Danek Voráč se trefil hlavou. Z těžkého utkání jsme nakonec vydolovali tři body a byly víceméně ubojované a o to pro nás cennější."



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - P. Hanousek [-] (76. V. Vepřovský [-] ) , V. Klement [-] , M. Odvářka [-] , J. Voborník [-] , P. Chlad [-] , O. Bělovský [-] (65. L. Dočekal [-] ) , D. Vrána [-] , J. Neuvirt [-] , M. Somerauer [-] , F. Tůma [-]

Slavoj Polná
P. Duba [-] - P. Juříček [-] , T. Čaloud [-] (76. M. Drápela [-] ) , D. Voráč [-] (92. O. Skryja [-] ) , T. Diviš [-] , M. Havlíček [-] (70. J. Fuxa [-] ) , A. Apfelthaler [-] , T. Krečman [-] (46. V. Voráček [-] ) , V. Haala [-] , J. Holub [-] , F. Sobotka [-]

ŽK: 73. P. Hanousek , 78. J. Voborník - 78. M. Drápela , 80. P. Juříček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HOLUB Radim - FRYČ Vlastimil, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů