1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť po dlouhé době zvítězila!


Branky


22

Náměšť po vysokých porážkách dokázala porazit Dukovany!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl z naší strany špatný, domácí na nás vlítli a my jsme se nemohli dostat z obranného pásma. Až po 20 minutách jsme začli rychlými brejky hrozit i my, ale lepší předfinální řešení nás stálo lepší a výhodnější zakončení. Ve 40’ zahrávali domácí standartní situaci na zadní tyč a po špatném zareagování bránících hráčů a brankáře se dostal míč až do sítě 1:0! Poté se ještě do poločasu dostal do velké šance Matoušek, kdy už byl osamocen ve vápně před golmanem, ale mířil nepřesně! Do druhé půle jsme šli, že se pokusíme více dostávat do útočných akcí, byly jsme aktivnější, ale dlouho se nám nedařilo skorovat. V průběhu druhého poločasu jsme změnili rozestavení ve snaze otočit zápas v náš prospěch a to se nám nakonec i podařilo. Velkou příležitost měl po rohovém kopu Jakub Tomek, ale nikým neatakovaný bohužel ještě mířil těsně vedle tyčky. Poté se už po rohovém kopu Tadeáše Vrby prosadil hlavou Bednář a v nastaveném čase po nahrávce od Štolfy zakončil střelou opět Bednář 1:2!



Ohlasy k zápasu



FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Lukáš Hadraba, trenér: "Jsem moc rád i za hráče, že se nám konečně podařilo bodovat. Utkání jsme nezačali dobře, na některých byla znát i nervozita utkání, ta se ale postupem času vytratila a v druhé půli po zlepšené aktivitě jsme si konečně dopřáli slavit vítězství."



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - M. Tofl [-] , Z. Holoubek [-] , M. Holoubek [-] (51. Z. Prokeš [-] ) , J. Černý [-] , M. Fojtášek [-] (63. A. Dúcký [-] ) , D. Viklický [-] , P. Sedláček [-] , Š. Pelán [-] , J. Novák [-] , T. Jacko [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pěnčík [-] - J. Rubák [-] , J. Tomek [-] , M. Štolfa [-] , R. Dufek [-] (39. M. Preisner [-] ) - M. Chadim [-] (92. T. Jabůrek [-] ) , M. Outulný [-] (73. F. Tomek [-] ) , T. Tumurbaatar [-] , T. Vrba [-] , M. Matoušek [-] (73. M. Lokaj [-] ) - R. Bednář [-] (92. A. Štolfa [-] )

ŽK: 85. M. Štolfa .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: PORUPKA František - BENEŠ Jiří, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích