1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice vezou body z Kamenice


Branky


24
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Úvod utkání nám vyšel na výbornou. Hned ve 2´ minutě se z vápna opřel do balónu Roman Durajka a jeho střela zapadla přesně k tyči 0:1. Opaření domácí hráči naši aktivitu zřejmě nečekali a o sedm minut později Durajka vyzval k zakončení Petra Kučeru a jeho ostrý projektil skončil opět u levé tyče domácí branky a vedli jsme o dvě branky. Pár minut po druhé brance se do obří šance dostal Michal Sobotka, bohužel se mu vedení navýšit nepodařilo a branku těsně přestřerlil. Úvodní dvacetiminutovku jsme měli ve svých rukách, pak se ovšem domácí oklepali a po centru z levé strany zvonila tyč naší branky. Dvacátá minuta přinesla první komplikaci a pro zranění musel střídat Michal Němec. Do sestavy tak naskočil Daniel Krystýnek a nutno podotklnout, že si po zbytek utkání vedl velice dobře. Ve 22´ minutě domácí zahrávali trestňák za hranicí vápna a nejlepší hráč domácích Filípek vymetl pavouky v naší brance 1:2. Domácí po kontaktním gólu převzali iniciativu a svými pěknými náběhy za naší obranu nás větral nejlepší kanonýr přeboru Martin Dvořák. Jeho dva slibné úniky však postrádali přesnost v zakončení a mezi tři tyče se nevyešly. Největší příležistost ke srovnání měl opět hbitý útočník domácích ve 42´ minutě. Na gólmana hostů se řítil v samostatném úniku, ten však záměr domácího snajpra přečet a jeho pokus polapil. Do kabin se tak šlo za našeho těsného vedení. 

Druhý poločas moc fotbalovosti nenabídl

Druhá půle moc fotbalové krásy nenabídla a byl to spíše boj o každý metr hřiště a domácí dobývání našeho velkého čtverce. Domácí hrozli nejvíce po naší pravé straně, kde nám největší problémy dělal urostlý útočník Filípek. Jeho centry do vápna však jeho spoluhráči nedokázali vměstnat mezi tři tyče a tak jsme dál drželi těsné vedení. Domácí vrhli všechny své síly do útoku a nám se tak otevírala okýnka v obraně domácích. Jedno z nich pootevíral Petr Kučera, když ho výhozem poslal do úniku Laš. Kučera našel Durajku, ale k pověstnému hřebíčku chybělo několik metrů a jeho lob skončil vysoko nad. V 82´ minutě nás potkala další komplikace, když si za protesty vysloužil druhou žlutou kartu Michal Sobotka a šli jsme do deseti. Domácí nás mačkali v našem velkém čtverci a s vypětím všech sil jsme tlaku domácích odolávali. Největší příležitosti ke skorování měl opět robustní hromotluk domácích Filípek. Jeho první pokus z úhlu jen o metr minul šibenici naší branky a v zápětí jeho střelu pod víko vyrazil Laš na roh. To už běžela třetí minuta nastavení a do vápna hostů se nachomýtl i gólman domácích, který měl i poslední příležitot ke skórování. Šance se však zalekl a k zakončení se nedostal. Těsné vedení jsme tak uhájili až do konce a mohli se tak radovat ze zisku krásných třech bodů do tabulky. 

 

Report z https://www.fcrapotice.com/aktuality/detail/972-acko-vydolovalo-tri-body-v-kamenici



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Tomáš Brabenec, trenér: "Je škoda, že nedokážeme tempo ze začátku zápasu udržet déle, ale i tak pochvalu zaslouží celý mančaft a hlavně borci z lavičky, kteří naskočili do rozjetého zápasu a s přehledem utkání zvládli. Odbojované utkání, kolektivní výkon a tři body na dlouhou cestu!"



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Přívratský [-] (46. O. Přibyl [-] ) - T. Filípek [-] , D. Melzoch [-] , M. Dejmek [-] (59. V. Dvořák [-] ) , M. Dvořák [-] (72. P. Zdeněk [-] ) , T. Zahradník [-] , J. Hadrava [-] , T. Zahradník [-] , F. Brož [-] , P. Jůn [-] , V. Míka [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Tesař [-] , P. Sobotka [-] (46. J. Heres [-] ) , V. Adamenko [-] , M. Jarý [-] , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] , P. Kučera [-] (90. D. Zahrádka [-] ) , M. Němec [-] (29. D. Krystýnek [-] ) , R. Durajka [-] , M. Šmarda [-]

ŽK: 54. T. Zahradník , 59. T. Zahradník , 92. P. Zdeněk - 20. V. Adamenko , 54. R. Durajka , 58. M. Laš , 61. M. Sobotka , 86. P. Kučera . ČK: 82. M. Sobotka .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - KŘÍŽ Jan, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů