2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:30

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libice nad Cidlinou zvládly zápas s Doksy a dále bojují na špici


Branky


0

Libice nad Cidlinou prožívají dobrý vstup do letošního ročníku Sport Invest 1.A třídy skupiny B a po pěti odehraných kolech se nachází na skvělém třetím místě, na které se vyhouply zásluhou posledního domácího zápasu, v němž Libice porazily na domácí půdě 2:0 Doksy, které se nachází na opačném pólu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libice svou převahu využila s přispěním soupeře

Fotbalisté Libice nad Cidlinou vstoupili do zápasu skvěle a od úvodních minut si vytvořili územní převahu, gól se jim však vstřelit nepodařilo. Vypadalo to, že by Doksy mohly tlaku svého soupeře odolat a odcházet do šaten za bezbrankového stavu, nakonec se tak ale nestalo. Matěj Brabec se zaskvěl skvělou individuální akci a s přispěním jednoho z hostujících hráčů poslal Libice nad Cidlinou do vedení.

 

Trvalo to pouhých osm minut a těsně před přestávkou hosté z Doksů inkasovali druhý gól, když se krátce před přestávkou prosadil útočník Tomáš Mihovský. Doksy odcházely do kabin zásluhou špatného závěru prvního poločasu s dvoubrankovým mankem a po přestávce musely výrazně přidat, pokud chtěly s nepříznivým vývojem ještě něco udělat a případně se poprat o bod.

Doksy mohly soupeře potrestat za ležérnost

Libice nad Cidlinou vedly po prvním poločase 2:0 a místo toho, aby se po přestávce snažily nalomeného soupeře dorazit, tak se s dosavadním výsledkem nechaly uchlácholit, za což je hosté z Doksů málem potrestali. Domácím fotbalistům se nedařilo kombinovat a zbytečnými ztrátami darovali míč soupeři.


Doksy v danou chvíli ucítily šanci a během dalšího průběhu zápasu si vytvořily dvě obrovské brankové příležitosti, které kdyby proměnily, tak mohly zápas dotáhnout do penaltového rozstřelu a připsat si cenný bod, jenže se tak nestalo a brankář David Vaclavík udržel čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Libice nad Cidlinou
Miroslav Dolejš (asistent TJ Libice nad Cidlinou): „První poločas byl z našeho pohledu dobrý a předváděli jsme dobrý fotbal, po přestávce jsme však polevili a málem na to doplatili."




Sestavy


TJ Libice nad Cidlinou
D. Václavík [-] - M. Čepelák [-] , M. Kutil [-] (90. R. Tafel [-] ) , T. Jandzík [-] , M. Billý [-] (46. V. Sosnovský [-] ) , J. Kalina [-] (46. D. Havierník [-] ) - L. Kratochvíl [-] , D. Hubáček [-] (56. J. Fořt [-] ) , M. Brabec [-] , P. Lambert [-] - T. Mihovský [-] (68. J. Lukavec [-] )

SK Doksy
Z. Kieryk [-] - C. Fereira [-] (46. J. Škvára [-] ) , T. Vincenc [-] , M. Pleiner [-] , T. Bláha [-] , J. Kostka [-] , M. Samek [-] , R. Steckovič [-] , R. Zlata [-] , K. Fišer [-] (46. M. Větrovec [-] ) , P. Koška [-] (78. O. Havelka [-] )

ŽK: 80. M. Samek .
Místo: TJ Libice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Benák Petr - SVOBODA Jindřich, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.