Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovický Inter utopil Dětmarovice na poslední pozici


Branky


11

Dětmarovice zajížděly k derby do Petrovic s jasným cílem. Získat tři body a pokusit se dostat do kontaktu se zbytkem tabulky. Inter ovšem chytil v posledním domácím duelu střelecký apetit, když rozprášil Lískovec čtyřmi góly. Stejnou kvótu si chtěl udržet i pro duel s posledním celkem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácí uklidnila

Začátek prvního poločasu nejspíš nevoněl hostům, neboť hned v druhé minutě využil zmatků v hostující obraně Chmelař, který nekompromisně zamířil pod břevno a brankář Dočekal, který dostal poprvé přednost před Zavackým, byl bezmocný proti této přesné střele. Ještě hůře bylo hned za deset minut, rychlé křídlo Horák utekl Lepkovi a Gillovi po křídle a střelou na zadní tyč zvýšil vedení o dvě branky a pro hosty to byla velmi krutá čtvrthodinka. Hosté zahrozili ojediněle. Sáňka na křídle centroval pro hostujícího kanonýra Stawickeho, ale ten míč špatně trefil a hlavička byla velmi snadná pro gólmana Chmelaře. Dětmarovičtí mohli ohrozit bránu vícekrát, ale většinu akcí buď zmařil ofsajd nebo špatná výstavba hry. Ke konci poločasu převzali otěže zase domácí včele se skvěle hrajícím kapitánem Brzóskou, jenž zásoboval křídla a útočníky skvělými míči, ale žádná střela se neujala. Rozhodčí Novák tedy ukončil první poločas s dvougólovým mankem pro hosty.

 

Šrámek pouze korigoval nepříznivý stav, který narůstal

Druhý poločas začali opět aktivněji domácí, které z hlediště vehementně podporoval domácí kotel postarších pánů. Za stavu 2:0 už dokonce bylo slyšet „dejte jim deset“, což domácí podpořili útočnými akcemi. Hosté trochu změnili rozestavení a vysunuli dopředu zkušeného Šrámka. Pak ale přišla pětiminutovka Marka Brzósky, který dvěma krásnými slepenými góly zvýšil náskok o čtyři branky a zápas byl rozhodnut. Hosté aspoň dosáhli čestného úspěchu, kdy Šrámek z hranice šestnáctky prostřelil Chmelaře. Skóre se od té doby nezměnilo a hostující hráči obdrželi zasloužený potlesk od fanoušků z tribuny. Hostující lodivod Andrejko bude mít nad čím přemýšlet.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař: Pro nás tyhle body s Dětmarovicemi jsou velice důležité, navíc, když se nám jej podařilo v prvním derby porazit a zrovna doma před našimi fanoušky. Chtěli jsme i další domácí zápas potvrdit výhru z minulého kola a poskočit tak tabulkou výše, a naopak Dětmarovicím na podzim ještě přitížit. Skvělá organizace obrany našeho nejnovějšího přírustku do kabiny Dominika Volného, zapříčila to, že jsme v podstatě hráče Detmarovic drželi zkrátka, až na tu jednu chybu, po které jsme inkasovali. Teď nás čeká Baník Orlová kde nám také půjde o vše a snad potvrdíme ty body co jsme získali doma.

SK Dětmarovice
Vítek Branny: Do Petrovic jsme přijeli s dobrou náladou a vírou v body. Bohužel zase jsme měli pár absencí a hráli v odměněné sestavě, výkon tomu odpovídal. Zápas se nám vůbec nepovedl v žádném hledisku. Snad to vyjde příště.



Sestavy


TJ Internacionál Petrovice
P. Chmelař [-] - R. Madecký [-] (85. O. Klaban [-] ) , P. Horák [-] (48. D. Herman [-] ) , P. Czyž [-] (68. P. Pavlica [-] ) , D. Chmelař [-] (85. R. Dvořák [-] ) - D. Volný [-] , P. Lukosz [-] , M. Brzóska [-] , J. Martikán [-] - P. Fic [-] , J. Antolík [-] (85. M. Petr [-] ) -

SK Dětmarovice
D. Dočekal [-] - D. Stawicki [-] , F. Sáňka [-] (68. J. Giňa [-] ) , M. Šrámek [-] , P. Zahatlan [-] - E. Gorol [-] (78. L. Kretek [-] ) , M. Skácelík [-] , D. Bičaník [-] , D. Gill [-] - P. Gír [-] , S. Lepka [-] (48. T. Kročil [-] ) -

ŽK: 36. J. Antolík - 81. D. Stawicki .
Místo: Petrovice. Počet diváků: 158.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 09:33

Tip experta: výhra domácích

Jednička za barák. Domácí, kteří mají plně zmapovaný svůj zdeformovaný terén vyhrají minimálně o dvě branky.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 14:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 09:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 07:58

Tip: výhra domácích