1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Baškou a Dobrou vyznělo lépe pro hosty


Branky


11

Fotbalisté Bašky hostili na svém trávníku celek z Dobré. Baška letos působí o mnoho kompaktněji, než tomu bylo loni a dokáží trápit i celky z vyšších pater tabulky. Tam ostatně letos cílila i Dobrá, která se ovšem po sérii několika utkání propadla do nižších pater tabulky, a toto derby mělo být ideální příležitostí, jak začít náskok nejlepších stahovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá našla na nezastavitelného Kocúra odpověď

V úvodu zápasu se hostující tým prezentoval řadou nepřesností, a to špatnými přihrávkami, horším prvním dotekem a pomalosti v kombinaci. Po jedné ze ztrát držení míče přišel od domácích už v 7’ minutě dlouhý míč za obranu, kdy se stoper Dobré vůbec nedohodl se svým brankářem a jejich nedorozumění dokonale využil nejlepší střelec Bašky Kocúr. Natáhnul se a perfektně vystřelil mezi dvěma hráči - 1:0. Hosté se nepoučili a po dalším z nákopů běžel sám na bránu znovu Kocúr. Brankář Hanke jej fantasticky vychytal a tím nastartoval povedený výkon Doberských. Od té doby to byl úplně jiný tým. Rychlý přechod do útoku podporovaný krásnými náběhy přinesl řadu šancí. Domácí přežívali šanci za šancí. V 32’ minutě nařídil rozhodčí pokutový kop za hru rukou. Míč si postavil kanonýr Zícha, ovšem domácí brankář vystihl stranu a nadále tak držel čisté konto. Před poločasovou přestávkou se hostům přeci jen podařilo vyrovnat. Po dalším závaru se míč dostal k Ondrovi Georgiovskému, který bezpečně uklidil míč do sítě. 

Dobrá dokonala obrat

Jak skončil první poločas, tak začal ten druhý. Aktivní napadání Doberských vyústilo v druhou penaltu. Tentokrát si postavil míč kapitán Petr Platoš a ranou k tyči otočil stav utkání. Kromě jednoho náběhu Kocúra za obranu si Baška už nic nevytvořila. Bylo to zřejmě ovlivněno absencí Křenka. Doberští měli několik možností dostat se do většího vedení, ale smůla v zakončení zapříčinila, že po 90 minutách skončil zápas 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobrá
Martin Pohludka: Důležité 3 body po 4 zápasech bez výhry nebo bodů. Na druhou stranu ne moc přesvědčivý výsledek a spousta neproměněných šancí. Každopádně důležitá výhra, kterou jsme potřebovali a věřím, že nás nakopne.



Sestavy


TJ Sokol Baška
F. Kimla [-] - D. Baran [-] , R. Kocúr [-] , L. Sloboda [-] , J. Michálek [-] - P. Mroviec [-] (60. D. Recman [-] ) , A. Klus [-] , L. Vavřík [-] , J. Škola [-] (46. T. Podžorný [-] ) , T. Horňák [-] - J. Křenek [-] -

TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - J. Otipka [-] , F. Georgiovský [-] , P. Platoš [-] , O. Gryžboň [-] (62. R. Foldyna [-] ) - J. Plhal [-] (62. M. Pokorný [-] ) , K. Koloničný [-] , O. Georgiovský [-] , P. Gryžboň [-] (86. M. Sekanina [-] ) - O. Zícha [-] , M. Pohludka [-] (59. J. Zicha [-] ) -

ŽK: 54. R. Kocúr - 65. P. Platoš , 69. M. Pokorný .
Místo: Baška. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Kyselý Jiří  - ŽÁČEK Marek, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 09:33

Tip experta: remíza

Kdybych si měl vsadit, pošlu tady 4 a více gólů. Gólové hody skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 14:55

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 09:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 07:58

Tip: výhra hostů