4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 11:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald proti Lískovci odčinil porážku v Hnojníku


Branky


32. T. Budina (p.) , 40. R. Novotný , 75. R. Novotný , 89. M. Gorovič - 8. S. Cabák , 88. S. Cabák
11

Petřvaldští fotbalisté hostili na svém hřišti soupeře z Lískovce, kteří se před vzájemným střetnutím nacházeli ve druhé polovině tabulky. Domácí celek potřeboval odčinit porážku v Hnojníku, aby se udržel v kontaktu s nejlepšími. To lískovečtí poslední utkání marně nahání tříbodový výsledek, který by je malinko odpoutal od spodních vod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lískovecké vedení nevydrželo

Úvodního výkopu se zhostili hosté z Lískovce, kteří hned v úvodu zahrozili zprava díky aktivitě Šostého v dobré pozici na malém vápně zakončoval Kaloč. Brankář Janča byl připraven. O chvíli později kopali lískovečtí přímý kop zprava, který obrana domácích odvrátila a dalekonosnou ránu Vokouna musel Janča vyrážet na roh. Úvodní minuty byly v režii hostů, kteří byli za svou aktivitu odměněni už v 8.minutě. Dlouhý nákop na pravé straně potáhl aktivní Kaloč, který předložil míč Cabákovi, který jej ve skluzu dopravil do brány 0:1.

 

Na další branku diváci čekali poměrně dlouho. Přišla až po faulu brankáře Hilla, který nezvládl vyběhnutí za dlouhým nákopem a zboural petřvaldského útočníka Novotného. Budina poslal Hilla na druhou stranu a proměnil penaltu 1:1. Ve 40.minutě se prosadil i Novotný. Ten na 30 metrech od brány u autové čáry zvládl souboj s brankářem Hillem (ano s brankářem) a poslal míč z těžké pozice do brány 2:1.

 

Opory Novotný s Gorovičem daly domácím klid

Druhý poločas sehrál Petřvald organizovaně směrem dozadu a Lískovec se postupným útokem dostával pouze k rohům. Ty ovšem hosté nedokázali zužitkovat. V utkání fanoušci během utkání spustili i trochu pyrotechniky, která nakopla domácí k rychlému brejku taženému Gorovičem. Ten předal míč Novotnému, který prostřelil Hilla a navýšil domácí vedení na 3:1. 

 

Kdo čekal klidný závěr utkání, mýlil se. Cabák v 88.minutě zakroutil míč z přímého kopu za Jančova záda a vykřesal Lískovci naději 3:2. Tu ovšem rezolutně definitivně zhasla domácí hvězda Gorovič, který hned o minutu později, po rohovém kopu, vymotal ve vápně čtyři hráče hostí a vrátil domácím dvoubrankové vedení, které už vydrželo až do konce. 

Videozáznam utkání:



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lískovec
Miroslav Poledník - trenér: K utkání jsme opět nastoupili v hodně nekompletní sestavě. Vyrovnané utkání kde soupeř dokázal na rozdíl od nás své šance využít.



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - V. Stavař [-] , A. Durczok [-] , J. Goldbricht [-] , T. Budina [-] - F. Marek [-] , J. Sztymon [-] (81. M. Sobek [-] ) , D. Podhorný [-] , M. Gorovič [-] (89. J. Karkoška [-] ) - O. Cudrák [-] , R. Novotný [-] -

TJ Sokol Lískovec
D. Hill [-] - D. Melár [-] , F. Hlavatík [-] , T. Pitucha [-] , J. Ursíni [-] - J. Brantal [-] (70. T. Strouhal [-] ) , D. Vojvodík [-] , M. Šostý [-] (78. L. Sutter [-] ) , P. Vokoun [-] - S. Cabák [-] , D. Kaloč [-] (70. J. Hél [-] ) -

ŽK: 33. D. Podhorný , 59. T. Budina - 32. D. Hill , 37. D. Vojvodík , 57. S. Cabák , 66. F. Hlavatík .
Místo: Petřvald. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Podracký Pavel  - KYSELÝ Jiří, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 09:33

Tip experta: výhra domácích

Ambicemi se netající Petřvald doma zvládne porazit Lískovec, čekám ale vyrovnané utkání, které se bude lámat v druhém poločase. Zápas skončí těsným výsledkem 2:1.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 14:55

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 09:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 07:58

Tip: výhra domácích