2:2
(1:2)
34. V. Boháček (p.)
36. E. Klinger (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba soupeři si body podělili


Branky


7. O. Šafarčík (p.) , 77. P. Stříbrný - 34. V. Boháček (p.) , 36. E. Klinger (vl.)
13

Malé Hoštice doma remizovaly s Jindřichovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o jednu branku

Malé Hoštice přivítaly na svém trávníku v nedělním odpoledni mužstvo z Jindřichova. Po sedmi minutách vybojovali domácí po nastřelené ruce Hanslíka penaltu, kterou s přehledem proměnil Šafačík – 1:0. Jindřichov pak byl o něco aktivnější, ale hrozil pouze střelami z dálky. Dvakrát vystřeli Šmíd a jednou Barvík. Hostům se podařilo vyrovnat ve 33. minutě, když do vápna vletěl agilní Barvík a byl faulován. Pokutový kop poslal do brány kapitán Boháček – 1:1. Za dvě minuty zahrával trestný kop hostující Šmíd takže, že Hanslík dobře clonil gólmanovi Honkovi a Klinger si nešťastně srazil balon do vlastní sítě – 1:2. Do konce poločasu se hrála vyrovnaná partie. 

Hoštice srovnaly

Do druhého poločasu provedli domácí trenéři dvě změny v sestavě. Na hře domácích to bylo hodně znát. Jindřichovu postupně docházely síly a domácí hosty tlačili celý druhý poločas. V něm si hosté nevypracovali žádnou šanci. V 55. minutě vystřelil vedle domácí stoper Suchánek. Čvtrhodinu před koncem gólově nabil Šaračík Stříbnému a Kašpar byl bez šance - 2:2. Domácí vyrovnání nabudilo a na soupeře dále doráželi. V 77. minutě skončila střela Stříbného v náruči gólmana Kašpara. V 88. minutě střela Schroma skončila vedle tyčky. Za minutu tvrdou střelu Šafarčíka vyrazil Kašpar. V nastavení mohl rozhodnout Šafarčík, ale v samostatném nájezdu se kličkou vytlačil ze střeleckého úhlu a šance přišla vnivěč. 

 

Malé Hoštice jedou příští kolo do Velkých Heratlic. Jindřichov bude hostit Opavu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): První poločas byl z naší strany takový ospalý. Ve druhé půli jsme do nich bušili, hráli jsme podle našich představ. Vyrovnali se a mohli jsme dokonce v nastavení i zápas rozhodnout. Kluci bojovali jak měli, a za to jim chtěl poděkovat.

TJ Slezan Jindřichov
Michal Kuřec (hráč): Přijeli jsme jen ve dvanácti lidech. První poločas byl z naší strany ještě dobrý. Obrátili jsme skóre a do kabin jsme šli o jednu branku navíc. Ve druhém nám docházeli síly, oni do nás tlačili a dokízali vyrovnat. Zápas jsme dohrávali se sebezapřením. Bod je pro nás zlatý.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Droppa [-] , V. Hrbač [-] (46. P. Stříbrný [-] ) , R. Suchánek [-] (77. M. Unruh [-] ) , O. Šafarčík [-] , M. Adamčík [-] , R. Režnar [-] (46. T. Wittek [-] ) , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] , Š. Teichmann [-] (46. D. Schrom [-] ) , J. Chřibek [-]

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - M. Kuřec [-] , F. Balda [-] , J. Novák [-] (70. T. Kusenda [-] ) , D. Zábranský [-] , V. Boháček [-] , K. Barvík [-] , J. Hanslík [-] , K. Souček [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

ŽK: 80. D. Pospěch - 58. J. Hanslík , 62. K. Barvík , 77. M. Šmíd , 87. M. Tilkeridis , 90. V. Boháček .
Hráči zápasu: D. Schrom - J. Kašpar .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - BARČÍK Antonín, MINICH Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 22:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 15:21
Tomáš Holata

Expert: Josef Holčák
Tip experta: výhra domácích

1 ..Jindřichov neumí hrát v neděli ..

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:09

Tip: remíza