FOTO: Lichnov po dvou zápasech vyhrál


16

Lichnov vyhrál o dvě branky nad Malými Hošticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Lichnov se v sobotu odpoledne střetnul z mužstvem z Malých Hoštic. Domácí začali aktivněji a už ve druhé minutě se řítil sám na brankáře Vltavského Sojčák, ale minul branku. Za čtyři minuty pak Sojčáka výborně vychytal Vltavský. Neujala se ani střela Bartoníčka, která skončila vedle. Hosté pak začali vyrovnávat hru a v 18. minutě střelu Režnara zlikvidoval Ondrusz. Do vedení se dostal Lichnov po půlhodině hry, když Bartoníček vysunul mezi obránci Podaného, který z první propálil Vltavského mezi nohami – 1:0. Za pár okamžiků ale hosté vyrovnali, když Chřibek důrazně vybojoval míč na Ondruszovi, a předložil jej zcela volnému Šafarčíkovi, který zakončil do prázdné branky – 1:1. Hosté pak ožili a ve 37. minutě střela Adamčíka skončila v náruči Ondrusze. Pumelici Stříbného na konci poločasu musel vytáhnout Ondrusz na rohový kop.

Lichnov rozhodl

Do druhého poločasu nastoupil Lichnov opět aktivně. Zahradník svou šancí pohrdl. Hlavička Podaného mířila těsně nad bránu. Pět minut po přestávce neudržel Vltavský střelu Zahradníka, míče se zmocnil Sojčák, který nahrál lépe postavenému Bartoníčkovi, který měl lehkou práci a vstřelil svůj premiérový gól v dresu Lichnova – 2:1. Srovnat mohl pak v 54. minutě po rohu Šafarčíka Dropa, ale hlavičkoval vedle tyčky. Za minutu už ale po narážečce Šafarčíka prostřelil Ondrusze Stříbný - 2:2. Po hodině hry musel Vltavský opět předvézt důležitý zákrok, když střelu domácích vyrazil na rohový kop. V 66. minutě se odražená standardka dostala k Pokornému, který načechral míč na hlavu Podaného, který se nemýlil – 3:2. V 71. minutě mohl vyrovnat střídající Wittek, ale jeho šanci zneškodnil Ondrusz. Poslední tečku udělal čtvrthodinu před koncem po kombinační akci a závaru v pokutovém území z voleje střídající Říha – 4:2. Lichnov pak mohl ještě dvakrát skóre navýšit. Nejdříve lobem zpoza šestnáctky Bartoníček orazítkoval břevno. Střela Pokorného pak v samém závěru rozcinkala jen tyčku.

 

Lichnov jede příští kolo do Opavy. Malé Hoštice budou hostit Jindřichov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Od první minuty jsme byli lepším mančaftem a šli jsme za třemi body. Soupeř sice dvakrát rychle vyrovnal, ale my pak dali třetí branku a i čtvrtou branku. Vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Byl to dobrý zápas. Do 65. minuty se hrálo vyrovnané utkání na obou stranách. Pak jsme udělali chybu a soupeř rozhodl. Svými chybami jsme mu darovali tři body.



Počet diváků: 86. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - MORAVEC Roman, DOČKAL Boleslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 10. 2022 17:09
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 14:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 16:10
Tomáš Holata

Expert: Adam Faldýn
Tip experta: remíza

Lichnov jsem zatím hrát neviděl, ale docela se jim daří a v tomto zápase tipuji remízu.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:37
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 10:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:41

Tip: výhra domácích