Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnanou bitvu pro sebe urval Budišov


Branky


13

Hoštice doma prohrály o jednu branku s Budišovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o jednu branku

Malé Hoštice přivítaly v nedělním odpoledni na svém hřišti mužstvo z Budišova. Po celý zápas se odehrávala vyrovnaná partie. Hrálo se nahoru dolů a fotbal musel diváky bavit. Už v 10. minutě vypálil domácí Šarafčík balon těsně vedle tyčky. Za pět minut skončila střela aktivního Šafarčíka v náručí brankáře Matěje Němečka. Do vedení se ale dostaly Malé Hoštice, když ve 27. minutě se dostal míč až k Šafarčíkovi, který z úhlu prostřelil bombou brankáře Matěje Němečka – 1:0. Hned za pár seknund nebyl domácím uznán gól pro postavení mimo hru. Budišov vyrovnal za tři minuty, když centr Eduarda Leváka našel na vápně Pizura, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Těsně před pauzou opět Eduard Levák potáhl míč po levé straně a do vápna přihrál na Kurice, který obrátil skóre zápasu – 1:2.

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase se obrázek hry vůbec nezměnil. Nadále se hrála vyrovnaná partie. Hoštice dokázaly vyrovnat v 57. minutě, když se odražený balon dostal k Šafarčíkovi, který jej z první krásně poslal na zadní tyčku – 2:2. Rozhodující branka padla šestnáct minut před koncem zápasu, když třetí přesnou nahrávku Eduarda Leváka zužitkoval ve vápně nezištně Pražák a pokořil brankáře Honku – 2:3. V závěru ještě mohly Hoštice dvakrát vyrovnat. Šafarčíkovu střelu ale konečky prstů vyrazil nad břevno Matěj Němeček. Hlavička Chřibka pak skončila těsně vedle tyčky. 

 

Malé Hoštice jedou příští zápas do Lichnova. Budišov bude hostit Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Po celý zápas to byl vyrovnaný souboj s šancemi na obou stranách. Vyhráli šťastnější hosté.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Hráli jsme s dobrým soupeřem. Hrálo se kvalitní utkáni se šťastnějším závěrem a třemi body pro naši družinu.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Droppa [-] , J. Klement [-] (62. D. Schrom [-] ) , R. Suchánek [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Unruh [-] (46. T. Stoček [-] ) , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , Š. Teichmann [-] (67. A. Juřík [-] ) , P. Stříbrný [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - P. Pizur [-] (57. A. Levák [-] ) , M. Pražák [-] (77. S. Haluška [-] ) , J. Kuric [-] (72. D. Chung [-] ) , E. Levák [-] , V. Hudeček [-] , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , M. Marek [-] , J. Němeček [-] , T. Skácel [-]

ŽK: 64. Š. Teichmann , 82. A. Juřík - 43. M. Pražák , 72. J. Kuric , 88. D. Chung , 89. A. Levák .
Hráči zápasu: O. Šafarčík - E. Levák .
Počet diváků: 189. Rozhodčí: LOJEK Jakub - CHMIEL Marek, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: výhra hostů

Jeden z nejtěžších zápasu kola. Více se přikláním na stranu Budišova, který si odveze všechny body domů.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza