5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice potvrdily roli favorita


Branky


9. D. Šimon , 33. D. Válek , 51. A. Rolný (p.) , 70. M. Zemborski , 80. D. Šrek
14

Heraltice vyhrály o pět branek nad Zlatníky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o dvě branky

Velké Heraltice v sobotu hostily mužstvo ze Zlatníků. Heraltice po celý zápas jasně přehrávaly tým ze Zlatníků. Svou převahu zužitkovaly na konci první desetiminutovky, když centr Válka poslal hlavou po víko Šimon - 1:0. Po čtvrthodině hry našel Šmíd Šimona, kterého skvěle vylapal brankář Ondráček. Další dvě šance měl Válek, ale jednou střílel vedle, a jednou mu střelu chytil Ondráček. Ve 33. minutě prudký centr Ladnera zatloukl hlavou na zadní tyči do branky Válek – 2:0. Další možnost navýšení prováhal Daniel Klein. Zlatníky se dostaly za první poločas pouze ke střelám Kořínka a Řehulky. 

Heraltice vedení navýšily

Pět minut po přestávce fauloval Jaroš v pokutovém území Zemborského a penaltu se štěstím poslal za záda brankáře Ondráčka Adam Rolný – 3:0. V 55. minutě Zemborski namazal Jarošovi, ale jeho střela z dvaceti pěti metrů skončila vedle. Další domácí příležitost měl Daniel Klein. Na druhé straně pak nedosáhl před prázdnou brankou na míč Jaroš. Další šanci domácích měl Miroslav Rolný, a po něm i jeho bratr Adam, ale oba neuspěli. Dvacet minut před koncem zápasu vyrazil centr Zvardoně Ondráček na vápno k Zemborskému, který míč nekompromisně poslal k tyči – 4:0. V 75. minutě nebyl domácímu Tesaři uznán gól pro postavení mimo hru. V 80. minutě začala akce u Miroslava Rolného, který míč dál posunul na Zemborského, který ho přehodil na Tesaře, jenž našel lépe postaveného Šreka, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 5:0. V závěru zápasu pak zahodil hlavičku domácí Šimon. 

 

Velké Heraltice jedou příští kolo do Hlavnice. Zlatníky budou hostit Krnov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
Martin Šmajstrla (pořadatel): Výsledek odpovídá naprosto průběhu hry. Po celý zápas jsme diktovali temtpo hry a hosté se dostali jen občas za polovinu. To jsme ještě dost šancí zahodili.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): Jednoznačná dominance Heraltic, které hrají o třídu lepší fotbal, který je rychlý a kombinační. My jsme jím to ale znepříjemňovali, co to šlo.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Rolný [-] (71. A. Vucak [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , D. Válek [-] (66. D. Zvardoň [-] ) , D. Klein [-] (66. J. Tesař [-] ) , M. Návrat [-] (71. V. Kocián [-] ) , O. Šmíd [-] (46. M. Zemborski [-] )

TJ Sokol Zlatníky
R. Ondráček [-] - R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] , J. Kavan [-] (78. T. Prejda [-] ) , M. Jaroš [-] (69. R. Uvíra [-] ) , J. Klimeš [-] , O. Kořínek [-] , T. Řehulka [-] , T. Vincker [-] , P. Pospíšil [-]

Hráči zápasu: D. Šimon , D. Šrek - J. Klimeš , R. Ondráček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - TĚŽKÝ Michal, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Werner
Tip experta: remíza

Tady je to těžké tipovat proti svým. Heraltice jsou favorit soutěže. My ale na silné týmy zahrát umíme, a když si všechno sedne, tak by remíza mohla být.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích