FOTO: Lichnov veze tři body z Hlavnice


Branky


16

Hlavnice doma prohrála o jednu branku s Lichnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Hlavnice přivítala ve svém tradičním čase na svém trávníku mužstvo z Lichnova. V prvním poločase se na hřišti odehrávala vyrovnaná partie z obou stran. Obě mužstva si za celý první poločas vypracovala dvě významnější šance. Za domácí jel samostatný nájezd Štastník, jehož střelu varzil Ondrusz opět ke Štastníkovi, který nastřelil tyčku a dorážka Lodňánka šla vedle hostující branky. Další šanci měl opět Lodňánek, který si ale vylámal zuby na brankáři Ondruszovi. Za hosty se vedvou šancích objevil Sojčák. Poprvé ho vychytal brankář Steiner, podruhé špatně seřídil svá mířidla. Poločas tak skončil bezbranek. 

Lichnov rozhodl

I ve druhém poločase pokračovala na hřišti obdobná partie jako v poločase prvním. Rozhodující okamžik zápasu přišel po hodině hry, když Bartoníček poslal za obranu Pokorného, který nahrál lépe stojícímu Zahradníkovi, který prostřelil i dva obránce stojící na brankové čáře – 0:1. Pak se mohlo skóre zápasu měnit na obou stranách. Do dvou šancí hostů se dostal aktivně hrající Pokorný. Nejdříve úplně sám před brankáře napálil balon do tyčky. Pak jeho pokus chytil Steiner. Na druhé straně opět neuspěl před Ondruszem Lodňánek. Když pak v poslední šanci zápasu hlavičkoval nad domácí Kaván, tak si hosté tři body už udrželi. 

 

Hlavnice jede příští týden do Jindřichova. Lichnov bude hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byl to vyrovnaný zápas, a remíza by byla spravedlivější. Když ale nedáme žádnou šanci, tak nemůžeme ani remizovat. Máme hodně zraněných a uvidíme, jak to bude vypadat dál. Dneska jsem měl jen 12 hráčů a jeden se opět zranil.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Byl to těžký zápas. První půle byla vyrovnaná. ONi dě tutovky, my dvě tutovky. Špatně jsme si zvykali na jejich velké hřiště. Ve druhé půli už to bylo lepší, a jednu šanci jsme dali, zatímco domácí žádnou.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ZEMEK Lubomír (N), BYRTUS Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2022 10:48
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Rolný
Tip experta: výhra hostů

Zde více věřím hostům. Hlavnice se trápí, a i když je Lichnov nováčkem soutěžě, tak mají zkušený tým v čele s Ondrou Bartoníčkem.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza