FOTO: Jindřichov těsně vyhrál


Branky


15

Jindřichov vyhrál o jednu branku nad Lichnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o dvě branky

V páteční předehrávce přivítalo mužstvo Jindřichova ve Slezsku družszvo z Lichnova. V prvním poločase dominovalo na trávníku domácí mužstvo z Jindřichova, který si také po zásluze vypracocalo dvoubrankový náskok. Skóre utkání se začalo měnit po deseti minutách, když Dudík vyslal přihrávku na Šmída, který poslal míč kolem brankáře Ondrusze nezadržitelně do sítě - 1:0. Za čtyři minuty se skóre měnilo opět, to Šmíd zakombinoval s Dudíkem, který nahrál pod sebe na Součka, který si už věděl rady - 2:0. Další domácí šance měl kapitán Boháček, který hlavičkoval mimo branku. Průniky Andráška a Dudíka zlikvidoval Ondrusz. Lichnov se za celý první poločas zmohl jen na nepřesné střely z dálky. 

Finiš Lichnova přišel pozdě

Ve druhém poločase se změnil obraz hry o sto osmdesát stupňů. Domácí mužstvo jako by vyklidilo své pozice a dominanci začal přebírat Lichnov. Hosté zahodili v první dvacetiminutovce druhého poločasu několik šancí. Ty spálili postupně Vlačuha, Sojčák, Podaný a Zahradník. Domácí ale v 70. minutě z ojedinělého brejku navýšili skóre. To Zawadski narýsoval kolmici pro Šmída, který udělal kličku brankáři Ondruszovi a zavěsil do prázdné branky - 3:0. Ani toto hosty nezlomilo. V 75. minutě po pěkné akci odcentrovval do vápna Zahradník na Vlačuhu, který vyhrál hlavičkový souboj a poslal míč pod břevno - 3:1. Za sedm minut narazil Bartoníček Zahradníkovi, jehož střelu brankář Zábranský vyrazil, ale na dorážku Sojčáka byl krátký - 3:2. Domácí se začali strachovat o výsledek. V nastavení se jim ale podařilo přežít klinickou smrt, když Mašlík přestřelil prázdnou branku. Po této akci rozhodčí ukončil zápas a domácí si tak připsali první letošní tři body.

 

Jindřichov jede příští kolo do Krásných Louček. Lichnov zajíždí na hřiště favorizovaných Velkých Heraltic.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): První poločas byl zcela v naší režii. Dali jsme dvě branky a hráli v klidu. Druhý poločas byl úplně naopak, hosté nás přehrávali a my jsme měli šance jen sporadicky. Hosté snížili a my se obávali o výsledek. Naštěstí v nastavení nedali vyloženou šanci.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): První poločas nám opět nevyšel. Nic jsme neměli, jen nějaké střely mimo branku. Druhý poločas už byl zcela v našo režii, přehrávali jsme a byli jsme lepší na balonu. Skoro jsme stáhli tříbrankovou ztrátu. Na konci jsme zahodili stoprocentní šanci.



Počet diváků: 78. Rozhodčí: MORAVEC Roman - PHILIPP Marek, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 8. 2022 05:55
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Doufam že hosté překvapí

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání věřím více domácím. Na svém hřišti Lichnovu moc nedovolí a budou brát všechny body.

Tip: výhra hostů