1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dvou týmů bez porážky nepřerušil neporazitelnost ani jednoho z nich


Branky


6

V letošním ročníku 1.A třídy dominují především nováčci z nizší soupeře. Dva z těchto celků se utkaly na hřišti Prosetína, který dokonce ve všech zápasech dokázal zvítězit. Jablonné na svém kontě sice jednu ztrátu bodů v podobě remízi už mělo, ale mohlo se chlubit statusem týmu bez obdržené branky. Po velké bitvě se týmy rozešli s vyrovnaným výsledkem 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začali lépe domácí

Již ve 4. minutě zahrával Prosetín standartní situaci, při které hosté vůbec nedokázali pohlídat náběh hráčů, zejména Aleše Šafránka a ten šanci proměnil.

 

Začátek utkání mohl být ale pro Jablonné ještě horší. Penaltový kop ale dokázal chytit Serhii Kyryk. 

 

Hostující celek tento moment namotivoval, což vedlo k vyrovnávací brance v podání Jana Kyllara. Ten levou nohou usměrnil míč od břevna do brány. 

Pouze neproměněné šance

Druhý poločas se odehrál na mokrém hřišti a dá se říci, že se hra zrychlila. U domácích převzal iniciativu především Vladimír Marek, na němž byla hladovost po výhře opravdu vidět.

 

V 70. minutě viděl v rukou sudího červenou kartu hostující Matěj Fogl. Domácí se snažili zvrátit utkání na svou stranu, ale vytvořené příležitosti nedokázali přetavit v tížený gól. Největší šanci na rozhodnutí ale měli hosté, ale ani oni nedokázali rozhodnout.

 

Utkání tak skončilo remízou 1:1. 



Ohlasy k zápasu



Dostat gól hned ve čtvrté minutě ze standardní situace byl začátek, který jsme si rozhodně nepředstavovali. Červená karta pro Fogla byla velmi sporná, nakonec je bod potřeba brát.



Sestavy


SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - T. Tichý [-] , D. Filipi [-] (86. J. Gabriel [-] ) , V. Marek [-] , V. Spilko [-] , I. Šikl [-] , A. Šafránek [-] , R. Vodvárka [-] , T. Kulháň [-] , F. Slavík [-] , T. Vít [-] (71. O. Tichý [-] )

TJ Jablonné nad Orlicí
S. Kyryk [-] - M. Fogl [-] , M. Matějka [-] , J. Kyllar [-] - L. Krejsa [-] , D. Derka [-] (90. V. Chaloupek [-] ) , M. Uher [-] - I. Shymchyshyn [-] , R. Filip [-] , K. Vaníček [-] (78. M. Černohous [-] ) - A. Kashalupa [-] (85. D. Pišťáček [-] )

ŽK: 56. I. Šikl , 69. T. Vít , 91. V. Marek - 52. L. Krejsa , 65. M. Uher . ČK: 70. M. Fogl .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - VOJTA Jan, NAVRÁTIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Vykopal

Expert: Adam Kyllar
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou nováčků soutěže. Velká neznámá, ale věřím našemu týmu. Výhra Jablonné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích