2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 14:30

11.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Třebová zvládla utkání s rezervou Vysokého Mýta


Branky


8

Česká Třebová ukončila sérii čtyř utkání bez výhry, když konečně po delší době zvítězila v zápase proti B – týmu Vysokého Mýta. Domácí se trefili na začátku a na konci utkání a dokráčeli si tak pro obrovsky cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí celek České Třebové přivítal v sobotu 15.10.2022 na svém hřišti rezervní tým z nedalekého Vysokého Mýta. Českotřebovský tým nedokázal ve čtyřech předchozích utkáních uspět, přičemž získal jeden jediný bod. Domácí tak potřebovali nutně získat vítězné tři body, aby se odpoutali od těch nejspodnějších pater průběžné tabulky. Vysokomýtský celek na tom však byl velmi podobně. Stejně jako Česká Třebová měl na svém kontě jedenáct získaných bodů a čekalo nás tedy poměrně důležité utkání.

 

Senzační vstup do utkání

Domácí Česká Třebová chtěla na svého soupeře evidentě co nejrychleji vytvořit tlak a v ideálním případě se hned uklidnit nějakou rychlou brankou. Domácí se dokonce svého soupeře snažili zaskočit už při rozehrávce, kdy se snažili v několika hráčích okamžitě vrhnout do útoku, s tím si však hostující obrana ještě dokázala poradit. Následně se ale hráčům domácího celku podařilo přesně to, v co doufali. Řada fanoušků se ještě ani nestačila pořádně uvelebit na svých místech a už se stihlo změnit skóre utkání. Ve 2. minutě českotřebovský kapitán Zdeněk Vaňous výbornou přihrávkou vysunul svého spoluhráče v prostoru levého křídla, ten si míč přebral směrem na bránu Vysokého Mýta a následnou utaženou ranou z hranice vápna na zadní tyč perfektně překonal bezmocného gólmana hostů. Česká Třebová se tedy dostala do velmi brzkého vedení, což domácí celek výrazně uklidnilo a mohla z nich tak alespoň trochu spadnout tíha tohoto duelu. Následné minuty utkání sice nepřinesly žádné velké šance ani na jedné straně, ale hrálo se v opravdu vysokém tempu, kdy jeden útok střídal druhý. Stoprocentní gólová šance ale ne a ne přijít a výsledek 1:0 tak přetrval až do poločasové přestávky.

 

Domácí si v závěru pojistili důležité vítězství.

Hosté vstoupili do druhého dějství s odhodláním, zkusit s nepříznivým vývojem utkání ještě něco udělat a pokusit se na svého soupeře vytvořit co největší tlak. To se ale příliš nedařilo a více ze hry měli paradoxně hráči domácího výběru. Česká Třebová si dokonce v průběhu druhého poločasu vytvořilo nejednu stoprocentní gólovou příležitost, žádnou z nich ale nedokázala vinou špatného řešení nebo kvalitního zákroku obrany či brankáře správně vyřešit a skóre tak nadále zůstávalo 1:0. V samotném závěru utkání se ale domácímu mužstvu jejich snaha přece jenom vyplatila. V nastaveném čase totiž dokázali domácí podruhé v zápase udeřit a definitivně si tak pojistit velmi cenné vítězství z domácího hřiště. V 92. minutě se domácím podařilo sehrát velmi dobrý protiútok, ze kterého vzešel samostatný nájezd dvou útočníků na gólmana Vysokého Mýta, na jehož konci stál úplně osamocený Lukáš Sejkora, který již pouze dopravil míč do naprosto odkryté branky. Česká Třebová si tedy po dlouhé době dokráčela pro velmi cenné vítězství a alespoň dočasně se tak vzdálila sestupovým příčkám krajského přeboru.

 

Pozvánka na další kolo

Českou Třebovou čeká příští týden velmi pikantní utkání proti rivalovi z Moravské Třebové. Oba týmy od sebe dělí pouhé dva body měl by nás tedy čekat také velice vyrovnaný zápas. Na druhé straně Vysoké Mýto přivítá na svém hřišti jeden z týmů, který se aktuálně těší z velmi dobré formy a nečeká je tedy vůbec nic jednoduchého. Do Vysokého Mýta přijedou třetí Holice, což je určitě záruka dalšího atraktivního duelu.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Hráč Jan Flídr: Hned ve druhé minutě jsme se dostali do velmi rychlého vedení. Šancí sice příliš nebylo, ale hrál se fotbal nahoru dolů. Ve druhé půli jsme mohli zápas strhnout na svoji stranu, ale 100% šance jsme bohužel neproměnili. Definitivní tečku za utkáním udělal v 92. minutě Sejkora a získali jsme tak cenné domácí vítězství.




Sestavy


FK Česká Třebová
J. Truhlář [-] - M. Deml [-] , M. Krása [-] (66. J. Flídr [-] ) , F. Herclík [-] , L. Hýbl [-] (87. L. Sejkora [-] ) , O. Bohunek [-] (85. D. Štos [-] ) , Z. Vaňous [-] (89. J. Vašata [-] ) , K. Klumpar [-] (71. V. Langer [-] ) , P. Müller [-] , V. Novotný [-] , J. Deml [-]

SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - V. Vařečka [-] (70. T. Sedlák [-] ) , L. Benda [-] , M. Chadima [-] (70. M. Dvořák [-] ) , T. Vopršálek [-] , M. Fišer [-] , V. Hájek [-] , J. Hájek [-] , P. Jeníček [-] , M. Žák [-] (70. M. Podmajerský [-] ) , V. Škrabal [-] (46. D. Fišer [-] )

ŽK: 35. M. Žák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: JUREČEK Michal - FRANK Vojtěch, ILNYTSKA Marta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 09:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:57

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 06:26
Tomáš Koukola

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou týmů bez formy. Více ale věřím hostům.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 11:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:25

Tip: remíza