J. Malý 13. (p.)
J. Šebek 37.
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošnice zvládla utkání s Vysokým Mýtem


Branky


13. J. Malý (p.) , 37. J. Šebek - 42. V. Hájek
5

Domácí Třemošnice dokázala v těžkém zápase s rezervou Vysokého Mýta získat všechny tři body a výsledkem 2:1 si tak zajistit důležité domácí vítězství. Všechny góly padly tentokrát už v první půli, to však domácí Třemošnici nemuselo ani trošku vadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Třemošnice přivítala v sobotu 1.10.2022 na svém domácím hřišti rezervu Vysokého Mýta. Oba týmy měly před tímto utkáním shodně jedenáct bodů a čekalo nás tedy poměrně důležité utkání, které mělo rozhodnout o tom, který z těchto dvou celků se dostane výše v průběžném pořadí soutěže. Třemošnici se na domácím hřišti v poslední době daří. V posledních dvou domácích utkáních porazila jak Moravany, tak dokonce i druhý celek celkového pořadí z Horních Ředic. Za to B-tým Vysokého Mýta před tímto duelem získal ze zápasů v roli hostujícího celku zatím jeden jediný bod a favorit tohoto utkání byl tak poměrně jasný.

 

První půle rozhodla o všem důležitém.

V úvodních minutách zápasu byl míč častěji v držení domácí Třemošnice, která se snažila být aktivní a tvořit hru. Domácí hráči nechtěli nechat svého soupeře útočit a jeho rozehrávku tak napadali už od vysokomýtského gólmana, který se tak musel často uchýlit ke dlouhému nákopu. Za to hosté z Vysokého Mýta to s napadáním zrovna dvakrát nepřeháněli a začínali bránit až zhruba od půlkruhu poblíž půlící čáry. Ve 13. minutě utkání si domácí hráči rozehráli rohový kop „na krátko“ a následně přilétl z ještě výhodnější pozice do pokutového území povedený centr. Ten se sice hned neujal, ale po několika odrazech se k míči dostal jeden z třemošnických hráčů, který byl však nedovoleným způsobem atakován. Hlavní sudí tak okamžitě posoudil tento zákrok jako penaltový a domácí tedy měli možnost zahrávání pokutového kopu. K tomu se postavil Jan Malý a s přehledem překonal bezmocného gólmana Vysokého Mýta. Domácí se tak dostali do jednogólového vedení, jejich nasazení ale přesto neustávalo. Ve 37. minutě se tedy domácí fanoušci mohli radovat už podruhé v utkání. Prosadil se tentokrát nestárnoucí domácí kanonýr Jiří Šebek, který si díky této trefě připsal už svou pátou letošní ligovou branku. Domácí celek se tak krátce před pauzou dostal do dvougólového vedení a vypadalo to pro něj tedy velmi slibně. Hosté však první poločas nehodlali zabalit a během následujících pěti minut dokázali velmi rychle odpovědět. Ve 42. minutě dostali hosté k dispozici standartní situaci z poměrně velké dálky. Dobrý centr si ale dokázal jeden z vysokomýtských hráčů na hranici vápna velmi dobře zpracovat a následně míč poslat přesně do kroku nabíhajícímu Vojtěchu Hájkovi. Ten si s touto situací zbytečně nelámal hlavu a z prvního dotyku se krásně opřel do balónu, na který byl třemošnický brankář již krátký. Hosté tak pár minut před poločasovou pauzou dokázali vstřelit kontaktní branku a dostat se zase zpět do zápasu.

 

Druhý poločas již nic nezměnil.

Přestože se hostující trenér jistě snažil svůj tým do druhého dějství pořádně namotivovat k tomu, aby se jeho svěřenci snažili všemi silami nepříznivý vývoj utkání otočit, vytoužené ovoce to bohužel pro hosty nepřineslo. Domácí hráči si vývoj utkání velmi zkušeně hlídali a nedovolovali svému soupeři, aby dokázal další brankou srovnat stav tohoto utkání. Hrálo se ale opravdu od podlahy, přičemž hlavní arbitr tohoto utkání musel ve druhém dějství rozdat hned pět žlutých karet. Čtyři z toho navíc uviděli hráči hostujícího celku, takže bojovnost se vysokomýtským hráčům určitě nedá upřít. Ani to však tentokrát k zisku bodů nestačilo, jelikož domácí Třemošnice tento důležitý zápas dokázala dovést do vítězného konce a udržet tak vedoucí stav 2:1.

 

Pozvánka na další kolo

Rezerva Vysokého Mýta si bude moci svoji reputaci napravit v sobotu 8.10.2022 v utkání proti svitavskému celku. Ten však v posledním zápase dokázal i v deseti hráčích jasně přejet Pardubičky a bude se tak jednat určitě o velmi složitý zápas. Na druhé straně Třemošnice bude k dalšímu utkání zajíždět na půdu moravskotřebovského výběru. Moravská Třebová si momentálně neprochází vůbec dobrým obdobím a Třemošnice má tak velkou naději na to, aby si z venkovního utkání přivezla cenné body.        



Sestavy


ŽSK Třemošnice
L. Tuček [-] - J. Malý [-] , T. Tomíška [-] , P. Šindelář [-] , J. Petrlík [-] (46. V. Petr [-] ) , L. Lazaridis [-] (77. M. Kodeš [-] ) , O. Vančura [-] , J. Vančura [-] , D. Forman [-] , M. Jablečník [-] (63. L. Menšík [-] ) , J. Šebek [-]

SK Vysoké Mýto B
P. Spálenka [-] - V. Vařečka [-] , J. Dastych [-] , T. Sedlák [-] , M. Chadima [-] , M. Podmajerský [-] (83. M. Kavka [-] ) , V. Hájek [-] , J. Hájek [-] , M. Dvořák [-] (16. J. Prušek [-] ) , T. Vopršálek [-] , V. Škrabal [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - MRÁZEK Aleš, BALOG Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Ondřej Peleška
Tip experta: remíza

Tohle je pro mě celkem nevyzpytatelný zápas. Myslím si, že by mohla být remíza.