L. Nepivoda 24. (vl.)
K. Kabrhel 69.
L. Trnka 78.
M. Dvořák 91. (p.)
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná výhra ve Vysokém Mýtě


Branky


24. L. Nepivoda (vl.) , 69. K. Kabrhel , 78. L. Trnka , 91. M. Dvořák (p.)
7

Domácí vysokomýtská rezerva dokázala čtyřmi góly přejet Lázně Bohdaneč a zvládla tak ukončit pět zápasů dlouhé čekání na výhru. Béčko Vysokého Mýta díky této výhře dokázalo předskočit svého soupeře v průběžném pořadí a výrazně se tak přiblížilo k poklidnému středu tabulky.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V Neděli 18.9.2022 přivítal rezervní tým Vysokého Mýta na svém hřišti celek z Lázní Bohdaneč. Ani jedno mužstvo se netěšilo zrovna z nejlepší formy a jednalo se tak o velmi důležité a papírově vyrovnané utkání. Domácí Vysoké Mýto navíc už dlouhých pět zápasů čekalo na vítězství a mělo tak určitě postaráno o velkou motivaci. 

 

První půle ve prospěch domácích

Stejně jako ve většině zápasů sedmého kola nebyl vlivem špatného počasí trávník v úplně ideálním stavu a hráči tak měli co dělat s velmi podmáčeným a náročným terénem. Oba týmy se však snažili hrát a to i přesto, že šlo o velmi důležité body a mohlo se tak stát, že bude toto utkání jistým způsobem takticky svázáno. Nic takového se ale naštěstí nedělo a oba týmy nám nabízely od samého začátku velmi atraktivní utkání. Šance se rodily na obou stranách, ale několikrát se dobře vyznamenali brankáři obou mužstev. Ve 24. minutě se však přítomní diváci dočkali první branky. Gól sice vstřelil obránce Lázní Bohdaneč, ale radovat se překvapivě mohli hráči domácího celku. Nešťastník Nepivoda si totiž bohužel pro hosty srazil míč do vlastní sítě a vysokomýtská rezerva se tak dostala do jednogólového vedení. Hosté byli velmi nebezpeční při zahrávání standartních situací, domácí obrana společně s brankářem však pracovala naprosto spolehlivě a do konce první půle tak dokázala udržet důležitý jednogólový náskok.  

 

Dominantní druhý poločas ze strany Vysokého Mýta

Ve druhém dějství se držel nastolený trend z prvního poločasu. Hrálo se ve velmi vysokém tempu a hosté se snažili, co to jenom šlo, aby utkání dokázali zremízovat a výrazně tak celý zápas zdramatizovat. Čím více se ale hráči Bohdanče tlačili na útočnou polovinu, tím větší mezery vznikaly v jejich obraně a domácí tak dostávali příležitosti k nebezpečným rychlým protiútokům. Přesně to se následně hostujícímu týmu stalo osudným. Domácí Kryštof Kabrhel využil právě jeden z nabídnutých protiútoků a svému týmu tak zajistil již dvougólový náskok. No a když v 78. minutě inkasovali hosté již potřetí, tak už o osudu utkání bylo definitivně rozhodnuto a i hráči Lázní Bohdaneč působili s tímto závěrem poměrně smířeni. Třetí branku obstaral Lukáš Trnka, který se dokázal odvážně prosadit a hlavou tak potřetí v utkání překonal gólmana Lázní Bohdaneč. Ani to však nebylo pro tento zápas vše. Poslední hřebík do rakve zabil bohdanečským hráčům v 91. minutě utkání z nařízeného pokutového kopu Martin Dvořák. Utkání tak skončilo jednoznačným výsledkem 4:0 a domácí si po dlouhé době dokráčeli pro obrovsky cenné vítězství.     

 

Pozvánka na příští kolo

Lázně Bohdaneč si budou moci spravit chuť o týden později v domácím utkání s Přeloučí. Zde by se domácím proti poslednímu celku průběžného pořadí mohlo podařit bodovat a získat tak tři body. Rezerva Vysokého Mýta zavítá v osmém kole na hřiště Moravské Třebové, což bude určitě velmi zajímavé a vyrovnané utkání. Nechme se tedy překvapit, jaké výsledky si pro nás obě mužstva v dalším kole připraví.  



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
Trenér František Dvořák pro domácí web: Nedělní pochmurné odpoledne se po konečném hvizdu arbitra Depeše proměnilo v pohodu po dosaženém vítězství nad velice kvalitním týmem z lázeňského města. Herní projev hostů byl fotbalový, kombinace pohledné, ale mělo to jednu vadu a to dost podstatnou. Akce postrádaly kvalitu v zakončení. Z tohoto pohledu je naše výhra zasloužená, jelikož ve finální části jsme byli nápaditější a odvážnější. Musím před hráči smeknout, jak zápas odjezdili, i když se do naší hry vešlo i mnoho nepřesností v rozehrávce. Potěšen jsem byl z kvalitního výkonu gólmana P. Spálenky a ještě více vyčníval neúnavný a fotbalový projev D. Fišera. Všichni hráči zaslouží velkou pochvalu za odvedený výkon, i ti, kteří se dostali do zápasu na kratší úsek nebo do něj vůbec nezasáhli, ale žili s týmem.




Sestavy


SK Vysoké Mýto B
P. Spálenka [-] - D. Haladei [-] (57. V. Vařečka [-] ) , K. Kabrhel [-] , V. Hájek [-] (71. J. Dastych [-] ) , T. Sedlák [-] (65. V. Škrabal [-] ) , A. Velinský [-] (71. J. Prušek [-] ) , M. Chadima [-] , D. Fišer [-] , T. Vopršálek [-] , L. Trnka [-] , M. Dvořák [-]

SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - F. Panchártek [-] , R. Klouda [-] (77. T. Virt [-] ) , M. Hundák [-] , V. Sadílek [-] , P. Břeň [-] (65. T. Klátil [-] ) , V. Kejmar [-] (79. V. Koutský [-] ) , L. Flekr [-] , L. Nepivoda [-] , J. Koblížek [-] , V. Kakrda [-]

ŽK: 63. D. Fišer - 53. P. Břeň , 63. L. Flekr , 69. V. Kejmar , 76. R. Klouda . ČK: 78. R. Klouda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Depeš Michal - VYKOPAL Filip, HOŘÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Koukola

Expert: Ondřej Peleška
Tip experta: remíza

Toto bude další vyrovnaný zápas, který by mohl skončit remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza