1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivě vydřené vítězství


Branky


7

Přelouč v Libišanech srdnatě bojovala a domácí se museli na těsnou výhru hodně nadřít. Hosté navíc byli v závěru utkání jen krůček od srovnání a mohlo tak dojít k velmi překvapivé remíze prvního celku s posledním. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Suverénní Libišany přivítaly v sobotu 17.9.2022 na svém domácím hřišti celek z Přelouče. Libišany se před tímto utkáním po jediné ztátě bodů nacházely na jasném prvním místě průběžného pořadí, zatímco hostům z Přelouče patřil po jediné výhře opačný konec tabulky. Domácí tak byli v tomto zápase obrovským favoritem a papírově se tedy mělo jednat o naprosto jasnou záležitost. 

 

První půli zvládli lépe domácí.

Hráči Přelouče si byli vědomi obrovské síly a kvality svého soupeře a věděli, že nemohou do tohoto utkání vstoupit s plánem bezstarostné hry nahoru dolů. Hosté se tak chtěli opřít především o poctivou a obětavou defenzivní práci a následně hrozit z rychlých protiútoků či nebezpečných standartních situacích. Domácí od začátku udávali tempo hry a měli utkání ve svých rukou. Bojovní hosté však nehodlali povolit v obranných pracích a dovolit tak svému soupeři skórovat. Tento plán se však rozplynul už po dvanácti minutách hry, kdy se domácí útočník dokázal po nejistém zákroku gólmana Přelouče prosadit a z dorážky vstřelit gól. Tentokrát však ještě Přelouč zvednutým praporkem a signalizovaným ofsajdem zachránil pomezní rozhodčí. O pár minut později tomu ale už bylo jinak. Domácí se povedenou kombinací zbavili napadajících útočníků Přelouče, zhruba na polovině hřiště obdržel dobrou přihrávku Dominik Jelínek, který již nevymýšlel nic složitého, navedl si míč až k vápnu svého soupeře a krásně kroucenou střelou překonal přeloučského Šutovce v bráně. Hosté se však po inkasované brance nesesypali, nadále dodržovali nastolený plán a i přes velkou kvalitu soupeře již do konce poločasu další branku neobdrželi.  

 

Napínavý druhý poločas

Hráči Přelouče věděli, že otevřít obranu a pustit se v co největším počtu do útoku by s takovým soupeřem byla sebevražda. Pokračovali proto nadále v připravené taktice, tedy věnovali maximální pozornost obranné práci a čekali na příležitost, která by se mohla naskytnout z rychlého brejku nebo z nějaké standartní situace. Za to domácí celek chtěl podruhé skórovat a definitivně tak pojistit svoji výhru, protože jednogólové vedení je velmi nevyzpytatelné a stačí málo a může být velmi rychle vyrovnáno. Libišanům se však přes perfektně pracující defenzivu již prosadit nepodařilo a své vedení tak do konce zápasu nenavýšily. V samotném závěru utkání naopak mohlo dojít k senzačnímu vyrovnání. Po rohovém kopu se zdálo, že jeden z domácích obránců zahrál ve vápně jasně rukou a vypadalo to tak na pokutový kop. Hlavní sudí však na situaci vůbec nezareagoval a hru tak překvapivě nechal pokračovat dál. Domácí si tedy po velmi náročném utkání došli pro cenné tři body za výhru 1:0. Hosté ale bezesporu také zaslouží za velmi dobře opracovaný a obětavý výkon pochvalu a věřme, že v dalších utkání již dokáží získat nějaké body. 

 

Pozvánka na další kolo

Lídr tabulky z Libišan zavítá v příštím kole krajského přeboru na půdu týmu z Chocně. Choceň tak čeká možná nejtěžší utkání podzimu a uvidíme, jak se s tímto duelem choceňští hráči dokáží poprat. Na druhé straně Přelouč bude hrát opět venku a tentokrát se soupeřem z Lázní Bohdaneč. Zde by již přeloučští mohli vybojovat nějaké body a dostat se tak z posledního místo průběžné tabulky.  



Sestavy


FC Libišany
R. Ottmar [-] - D. Jelínek [-] (58. J. Říha [-] ) , L. Kraják [-] , D. Balog [-] (81. J. Fidra [-] ) , D. Jošt [-] , Z. Chmelík [-] , O. Kraják [-] , A. Machala [-] , P. Motyčka [-] , Z. Semelka [-] (46. D. Šibal [-] ) , T. Kirchner [-]

FK Přelouč
J. Šutovec [-] - D. Čada [-] , V. Vančura [-] , M. Kačírek [-] , R. Forman [-] (66. M. Pištora [-] ) , J. Novák [-] , M. Březina [-] , M. Hejcman [-] , D. Oliva [-] , L. Voženílek [-] , V. Voženílek [-]

ŽK: 69. A. Machala - 34. D. Čada , 67. M. Pištora , 77. V. Vančura , 92. J. Novák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rázek Stanislav - SCHMEISER Marek, SUCHOMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Ondřej Peleška
Tip experta: výhra domácích

Toto utkání domácí bez problémů zvládnou a vyhrají minimálně o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích