1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Pardubičkami a rezervou Vysokého Mýta vítěze nepoznalo


Branky


4

Zápas mezi dvěma tabulkově vyrovnanými celky skončil remízou 1:1, když se oba góly vešly do časového rozmezí jedné minuty za sebou. Utkání se tak téměř celých devadesát minut odehrávalo za vyrovnaného stavu a oba týmy si z tohoto důležitého klání odnesly jeden remízový bod. Blíže k výhře však měly domácí Pardubičky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na hřišti v Pardubičkách se proti sobě v sobotu 10.9.2022 postavily dva velmi vyrovnané celky ze spodních pater průběžné tabulky. Domácí Pardubičky dokázaly v dosavadním průběhu soutěže získat po výhrách nad Moravany a Heřmanovým Městcem šest bodů, zatímco jejich vysokomýtský soupeř zvítězil pouze proti Chocni a následně remízoval v minulém kole s Moravany. Oba týmy tak dělily pouhé dva body a čekalo nás tedy velmi důležité utkání, díky kterému se rezerva Vysokého Mýta mohla dostat před svého dnešního soupeře.

 

Prní půle branku nepřinesla.

Od samého začátku se hrálo poměrně vyrovnané utkání, ve kterém se ale do zakončení tlačili více hráči domácího mužstva. První šance zápasu přisla po necelých dvaceti minutách hry, když se po dobrém centru dokázal prosadit domácí Svoboda. S jeho pokusem si však poradil vysokomýtský gólman a balón vyrazil na rohový kop. Zhruba o dvě minuty později se naskytla pro domácí asi největší šance prvního poločasu. Valenta se po velké chybě hostující obrany dostal do vyložené gólové příležitosti, kterou však v branku přetavit nedokázal. Tuto šanci nakonec opět zastavil pozorný brankář Vysokého Mýta, Petr Spálenka. Následující minuty prvního dějství sice ještě přinesly několik šancí a náznaků na dobré střelecké příležitosti, ale ani jeden z těchto pokusů bohužel ani na jedné straně brankou neskončil. Na úvodní gól utkání si tedy fanoušci museli počkat až do druhé poloviny tohoto klání.  

 

 

Jedna branka na každé straně

Druhá půle nám již od svého začátku nabízela velmi zajímavou podívanou. Hosté dostali celkem zadarmo v 53. minutě možnost rozehrávat rohový kop a toho mohli následně domácí fotbalisti velmi litovat. Čekání na první gól utkání totiž ukončil vysokomýtský Petr Jeníček, který si na zadní tyči počíhal na přetažený roh a krásným volejem míč zavěsil do sítě. Domácí gólman neměl žádnou šanci míč z bezprostřední blízkosti vytěsnit a hosté se tak možná překvapivě v samotném úvodu druhé půle dostali do vedení. Domácí se však touto brankou nenechali zaskočit a přišla okamžitá odpověď. Již o minutu později se skóre zápasu opět měnilo. Domácí hráč poslal po nepovedeném rohovém kopu do pokutového území ještě jeden centr, který si na zadní tyči perfektně našel nabíhající Tomáš Svoboda a naprosto nehlídaný uklidil míč hlavičkou za záda bezmocného gólmana. Utkání nám tak během dvou minut nabídlo hned dvě branky a skóre bylo opět vyrovnané. Domácí Pardubičky se ale s remízou nechtěly smířit a dělaly všechno proto, aby vstřelily další gól a získaly tak tři body ve svůj prospěch. Ani celá řada šancí jim však na rozhodující branku nestačila a hosté díky obětavé obraně, dobře chytajícímu gólmanovi a také jisté porci štěstí dokázali dovést toto utkání až do remízového konce. Hosté z Vysokého Mýta splnili svůj cíl, se kterým do zápasu šli, a to získat z tohoto utkání alespoň bod. Za to hosté s touto remízou po řadě neproměněných šancí spokojeni být nemohli. Šance na nápravu však přijde už o týden později, kdy se Pardubičky utkají s trápící se Moravskou Třebovou. Rezerva Vysokého Mýta zase na svém hřišti přivíta celek z Lázní Bohdaneč a i zde nás určitě čeká další zajímavá podívaná.   



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky
Trenér Tomáš Mrázek pro domácí web: V utkání s rezervou Vysokého Mýta jsme z důvodu dovolených a zranění museli udělat velké množství změn. Na zápas jsme se ale takticky dobře připravili a především ve druhé půli jsme pak hosty jasně přehrávali. Bohužel fotbal se hraje na góly a my jsme tentokrát doslova umřeli na neproměňování šancí. I přesto všechno musím kluky pochválit, především za druhý poločas, ve kterém jsme předvedli výkon podzimu.




Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - L. Markl [-] (57. J. Müller [-] ) , M. Havelka [-] (89. O. Podsztavek [-] ) , D. Valenta [-] (61. T. Svatoň [-] ) , B. Pospíšil [-] , T. Svoboda [-] , O. Štědrý [-] (78. J. Dojčán [-] ) , D. Norek [-] , M. Bažant [-] , T. Špidlen [-] , D. Menšl [-]

SK Vysoké Mýto B
P. Spálenka [-] - V. Vařečka [-] (71. M. Kavka [-] ) , L. Benda [-] , D. Ráliš [-] , M. Chadima [-] (46. J. Prušek [-] ) , T. Sedlák [-] , V. Hájek [-] , J. Hájek [-] (63. J. Kanta [-] ) , T. Vopršálek [-] , P. Jeníček [-] (58. J. Dastych [-] ) , V. Škrabal [-]

ČK: 91. D. Ráliš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tůma Lukáš - JANEČEK Štěpán, ZEMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Jan Flídr
Tip experta: remíza

V tomto utkání favorita nemám. Velmi vyrovnaný zápas tak skončí remízou - 2:2.