0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejmenší možné vítězství si z Lázních Bohdaneč odvezla litomyšlská Jiskra


Branky


7

Lázním Bohdaneč se nepovedlo navázat na vítězství z minulého kola, když nestačili na tým z Litomyšle, který si připsal cenné vítězství 0:1 a odvezl si z Lázní Bohdaneč tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

Drtivý tlak Lázní Bohdaneč na vítězství nestačil.

V neděli 28.8.2022 se od 17:00 utkaly dva velice kvalitní a vyrovnané celky, které bojovaly o falší velmi důležité tři body. Jelikož na tom oba týmy byli bodově úplně stejně, hrálo se, jak se říká, hned o pomyslných šest bodů. Hostující tým z Litomyšle v minulém kole pouze remizoval v Holicích, zatímco Lázně Bohdaneč získali v Moravanech cenné vítězství. Oba týmy tedy čekala velmi náročná cesta za tříbodovým ziskem.

 

Gól v 1. poločase rozhodl.

Už od začátku zápasu bylo jasně vidět, že Lázně Bohdaneč chtějí tři body nechat doma a nepustit hráče Litomyšle do větších šancí. Domácí hráli velice důrazně, což se projevilo i při častém udělování žlutých karet, když hlavní sudí v 1. poločase udělil domácím v 16. a následně 29. minutě hned dvě karty . Nicméně litomyšlská Jiskra bojovala také, snažila se, i když míč byl spíše v držení domácích, kteří Litomyšl tlačili a ze hry měli rozhodně více. Nicméně rozhodují góly a v tom byla Litomyšl stoprocentní, protože jediná střela Litomyšle na bránu za zápas poslala hosty ve 35. minutě do vedení. O tuto branku se postaral hráč s číslem 9, Lukáš Tomšů, který se v letošním soutěžním ročníku prosadil již podruhé a stejně jako v utkání proti Svatavům se jednalo o obrvosky důležitý gól. Stav utkání se již do konce prvního dějství nezměnil a hráči Jiskry ho tak dokázali udržet až do poločasové přestávky. 

2. poločas

 

Druhá půle změny nepřinesla.

Ve stejném duchu probíhal i druhý poločas. Hráči domácího týmu své soupeře opět tlačili, drželi míč a snažili se vstřelit vyrovnávací gól. Tento cíl byl stoprocentně v jejich silách, nicméně špatná koncovka a špatné řešení jednotlivých finálních situací je trápilo po celý zapas. Litomyšlská obrana byla totiž velmi pevná, obětavá a domácím odvrátili všechno, co se dalo. I v druhém poločase bylo k vidění plno nevybíravých soubojů, což bylo opět trestáno několika žlutými kartami. Tím, že Litomyšl bránila stav 0:1, co to jenom to šlo, bylo pro domácí velice těžké dostat se do vápna a prosadit se do nějakých větších gólových příležitostí. Litomyšl tak až do konce utkání zkušeně ubránila tohle těsné vítězství a doslova vydřela tři body z venkovního hřiště.

 

Ani drtivý tlak domácích na body nestačil.

Litomyšl si tedy po jediném gólu odvezla tři plný bodový zisk, a to především kvůli špatné koncovce domácích, kteří se nebyli schopni ani přes drtivý tlak v průběhu 90 minut prosadit. Domácí si však ze zápasu mohou odnést i pozitiva a do příště alespoň vědí, na čem o něco více zapracovat. V příštím kole zavítají Lázně Bohdaneč na hřiště do Pardubiček, kde budou bojovat o další důležité tři body. Litomyšl přivítá doma také v sobotu 3.9. celek z Libišan. Ten má po uplynulých čtyřech kolech zatím stoprocentní bilanci a čeká nás tak obrovsky zajímavý zápas. Pro obě mužstva to budou těžká utkání, ze kterých se budou snažit vytěžit maximum a nechme se překvapit, jaké výsledky nám oba týmy nabídnou.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
Hráč Vojtěch Koutský: Byl to přesně takový ten nešťastný zápas, co zná řada z nás. Hodně jsme tlačili, snažili se dát gól, ale finální fáze nám nevycházela. Soupeř nás potrestal jedinou přesnou střelou a my s tím nezvládli nic udělat. Tenhle výsledek nás mrzí, ale doufáme, že příští kolo bude štěstí na naší straně.




Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
Š. Hrnčíř [-] - V. Koutský [-] (46. P. Břeň [-] ) , F. Panchártek [-] (60. O. Koblížek [-] ) , M. Hundák [-] , F. Ludvíček [-] (60. R. Klouda [-] ) , V. Sadílek [-] , L. Flekr [-] , V. Kejmar [-] , L. Nepivoda [-] , J. Koblížek [-] , V. Kakrda [-]

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , P. Urban [-] (84. J. Zeman [-] ) , J. Stráník [-] (57. Š. Čermák [-] ) , P. Kundera [-] (66. O. Peleška [-] ) , L. Tomšů [-] , J. Štoudek [-] , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] , M. Severa [-]

ŽK: 16. V. Koutský , 29. V. Kejmar , 66. V. Kakrda , 79. L. Flekr - 52. L. Tomšů , 66. J. Jireček , 74. Š. Čermák , 79. O. Peleška .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Tůma Lukáš - JANEČEK Štěpán, LOUVAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Vojtěch Koutský
Tip experta: výhra domácích

Nebude to nic lehkého, ale věřím, že Litomyšl na domácím trávníku dokážeme porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů