Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany opět zvítězily vysokým rozdílem!


Branky


7

Suverénní Libišany tentokrát rozstřílely Holice a posunuly se tak na průběžné vedoucí místo krajského přeboru. V utkání padlo hned sedm branek, takže o zábavu v tomto klání opravdu nebyla nouze.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

V sobotu 27.8.2022 přivítaly zatím stoprocentní Libišany na svém domácím hřišti nevyzpytatelný celek z Holic. Domácí měli v plánu navázat na svoji neohroženou jízdu krajským přeborem a získat tak ve čtvrtém utkání za sebou plný bodový zisk. Za to Holice po minulé remíze s Litomyšlí chtěly velmi silný libišanský výběr co nejvíce potrápit a získat tak alespoň bod za remízu z venkovního hřiště. 

 

Dominantní vstup Libišan do utkání. 

Libišanský tým jako již tradičně od první minuty velmi sebevědomě a neohroženě vstoupil do zápasu. Domácí se snažili kontrolovat hru a "zlomit" svého soupeře pokud možno co nejrychleji brzkými brankami. Hosté z Holic však odmítali dát svoji kůži zadarmo a snažili se tak úvodních minut nápor domácích hráčů ustát. To se jim však příliš dlouho nedařilo a skóre utkání se měnilo poměrně brzy. v 11. minutě zápasu navíc přišla pro hostující Holice hned dvojnásobná rána, kterou holickým zasadil v obou případech libišanský útočník Zdeněk Chmelík. Holicím se tak stalo přesně to, čemu chtěli jistě předejít a po pouhých 11 minutách hry museli dohánět již dvougólové manko. 

 

Další gól přišel ve 30. minutě.  

Hosté potřebovali adekvátně odpovědět a vstřelit kontaktní gól, kterým by se ještě dokázali dostat do zápasu. Místo toho však po půlhodině hry inkasovali už potřetí a jejich šance na bodový zisk z tohoto střetnutí se rázem jevila jako velmi mizivá. Za domácí se tentokrát trefil záložník Dominik Šibal a poskytnul tak svému týmu již velmi komfortní třígólové vedení. Tento stav se již do konce prvního dějství nezměnil a domácí tak odcházeli na poločasovou přestávku ve velmi dobrém rozpoložení. Za to jejich holičtí soupeři si první poločas tohoto utkání určitě představovali diametrálně odlišně a měli tak o poločasové pauze pádný důvod k diskuzi. 

2. poločas

 

Ve druhé půli se pokračovalo v gólových hodách.

Druhé dějství se odehrávalo podle velmi podobného scénáře, jako tomu bylo v první půli. Opět jsme se dočkali dvou velmi rychlých branek, poprvé v zápase se ale také dokázal gólově prosadit hostující tým. Ve 47. minutě nejprve zvýšil na 4:0 pro domácí střelecky velmi aktivní Lukáš Kraják. O pět minut později však holičtí hráči dokázali najít na tento gól odpověď a v 52. minutě se tak díky Tomáši Jedličkovi mohli alespoň na chvíli zaradovat také fanoušci hostujícího týmu. Jedlička tak po ukázkovém protiútoku a přesném zakončení podél nohou vybíhajícího gólmana dokázal vstřelit alespoň čestný gól a zabránil tak ještě ostudnějšímu výsledku. Domácí fotbalisté se totiž vstřelených gólů ani za stavu 4:1 stále nemohli nabažit a jejich exibice tak pokračovala nadále. V 77. minutě se podruhé v zápase prosadil domácí kanonýt Lukáš Kraják a v 82. miutě ještě skóre upravil do finální podoby střídající Dominik Balog. Konečný stav utkání byl tedy 6:1 pro domácí Libišany. Holice tak z venkovního utkání nedokázaly vytěžit vůbec nic a naopak si odvezly poměrně slušnou gólovou nadílku. O týden později se však střetnou s celkem z Přelouče, který v dosavadním průběhu soutěže ještě nedokázal bodovat ani jednou. Holice tak budou v roli favorita a určitě mají v plánu si odnést z domácího hřiště všechny tři body za výhru. Libišany se nám zase představí na půdě výběru z Litomyšle a zde máme dost možná zaděláno na jeden z největších šlágrů 5. kola krajského přeboru. Nechme se tedy překvapit, jaké výsledky si pro nás tyto týmy v následujícím týdnu připraví.        



Sestavy


FC Libišany
Z. Zasadil [-] - P. Motyčka [-] , L. Kraják [-] , D. Šibal [-] (73. P. Šmeral [-] ) , T. Kirchner [-] , A. Machala [-] (84. D. Macel [-] ) , D. Jošt [-] , O. Kraják [-] , R. Ottmar [-] (46. D. Balog [-] ) , Z. Semelka [-] (55. J. Fidra [-] ) , Z. Chmelík [-]

SK Holice
D. Javorski [-] - R. Řezníček [-] , J. Rosůlek [-] , D. Lát [-] , J. Václavek [-] (83. M. Habas [-] ) , J. Jedlička [-] , J. Novotný [-] , T. Jedlička [-] , D. Fotul [-] (17. L. Hanč [-] ) , T. Sochůrek [-] (57. L. Prokop [-] ) , Š. Černý [-]

ŽK: 30. D. Lát , 80. L. Hanč , 87. J. Tlučhoř .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Poláček Libor - TŮMA Lukáš, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Koukola

Expert: Vojtěch Koutský
Tip experta: výhra domácích

Libišany budou pokračovat ve vítězné sérii a opět vyhrají. Tomuto týmu bude podle mě v krajském přeboru jen těžko někdo konkurovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích