1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bohdaneč si připsaly cennou výhru.


Branky


3

Moravanský tým nezískal ani napotřetí žádný bod. V domácím prostředí tentokrát prohrál s týmem z Lázní Bohdaneč a jejich trápení tak nadále pokračuje. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Ve třetím kole krajského přeboru Pardubického kraje se proti sobě postavily domácí celek Moravan a proti nim nim nováček soutěže z Lázní Bohdaneč. Moravany po dvou porážkách potřebovaly nutně v domácím prostředí bodovat a stejně tak tým z Bohdanče po dvou remízách věděl, že se tentokrát bude každý bod z venku počítat dvojnásob. 

 

První poločas vyšel lépe domácím

Ačkoliv jsme si na první branku museli poměrně dlouho počkat, nakonec jsme se ještě během první půle dočkali a ve 40. minutě se otevřel gólový účet tohot utkání. Přestože hosté nehráli vůbec špatně, během prvního poločasu se nedokázali gólově prosadit a za to je v závěru poločasu domácí velmi tvrdě potrestali. Do vedení poslal domácí Moravany Michal Knotek a přestože to bylo pro hosty poměrně kruté, domácí Moravany si z první půle odnesli vedení 1:0.   

2. poločas

Druhá půle ve znamení dominance Bohdanče

Přestože v úvodu druhé půle to příliš nevypadalo na žádný velký zvrat, během posledních 25 minut utkání se hráčům Bohdanče vrátila veškerá aktivita a práce, kterou během celého zápasu vynaložili. K velkému obratu zavelel v 68. minutě Ondřej Koblížek, který svým gólem dokázal vyrovnat stav utkání a nastartovat tak svůj tým k velkolepému obratu. Následně se trenérovi Bohdanče povedl perfektní tah, když poslal na hřiště čerstvého Richarda Kloudu, jenž se mu odvděčil nejlépe, jak jen mohl a dvěma góly urval důležité vítězství na stranu svého týmu. Nejprve se prosadil v 75. minutě po dobrém centru do pokutového území a nálsedně definitivně pojistil vítězství v samém závěru utkání, když už soupěř neměl žádnou šanci na to, aby na inkasovanou branku jakkoliv zareagoval.  Poté však po žluté musel překvapivě plac opustit, jelikož se trenér pravděpodobně bál, aby Klouda neobdržel ještě druhou žlutou kartu a neoslabil tak svůj tým v příštím utkání. Zajímavé, co všechno se dá během necelé půlhodinky na hřišti stihnout. Nejdůležitější však je, že si tým z Bohdanče především díky jeho dvěma trefám odvezl z Moravan plný bodový zisk a ukořistil tak první vítězství v novém ročníku krajského přeboru. Za to Moravany utrpěly již třetí porážku v řadě, což určitě není vůbec lichotivá bilance. Příští víkend se však opět v domácím prostředí střetnou s celkem z Pardubiček a zde by se jim možná už mohlo povést zabodovat. Lázně Bohdaneč o týden později na své půdě zase přivítají litomyšlský tým a i zde nás jistě čeká velmi zajímavá podívaná, kterou bychom si neměli nechat ujít.       



Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - P. Pinkas [-] (70. A. Hájek [-] ) , D. Sokol [-] , J. Hurta [-] , V. Novák [-] , D. Kosina [-] , M. Knotek [-] , J. Beran [-] , M. Lukas [-] , J. Lukas [-] , M. Kosina [-]

SK Lázně Bohdaneč
Š. Hrnčíř [-] - M. Hundák [-] , T. Klátil [-] (62. R. Klouda [-] ) , P. Břeň [-] (74. T. Virt [-] ) , V. Sadílek [-] , L. Flekr [-] , V. Kejmar [-] , O. Norek [-] (41. O. Koblížek [-] ) , L. Nepivoda [-] , J. Koblížek [-] , V. Kakrda [-]

ŽK: 81. J. Lukas , 81. J. Hurta - 84. R. Klouda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Štěpán - TŮMA Lukáš, ČECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Koukola

Expert: Lukáš Koukola
Tip experta: výhra hostů

Zde tipuji těsnou výhru hostujícího týmu.

Tip: výhra domácích