2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání na penalty vyhrály Votice!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Votice a Spartak Příbram...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly v úvodu.

Na programu nedělního podvečera bylo utkání mezi týmy SK Votice a Spartak Příbram. Utkání přijel řídit hlavní rozhodčí František Ducký. Na pomoc mu přijeli pomoci jako pomezní Oldřich Zuska a Michal Palek. Na vyrovnané utkání se přišlo podívat celkem 100 diváků.

 

První gól utkání padl hned v první minutě což se nestává velmi často a tak to vypadalo, že dnes bude padat hodně branek. O první gól se postaral domácí Jan Říha a stav byl tedy hned po první minutě 1:0 pro domácí tým SK Votice. Spartak Příbram se však nenechala a již ve čtvrté minutě utkání se jim podařilo vstřelit branku a vyrovnat tak stav utkání. O gól Příbrami se postaral Václav Janů. Stav tedy byl 1:1. Bohužel pro diváky, právě branka ve čtvrté minutě byla tou poslední, kterou dnes mohli vidět. Další góly totiž žádný z týmů nejen do poločasu nepřidal. Rozhodčí v první půli nenastavil ani minutu navíc a tak se šlo po 45. minutách hry do šaten. Týmy šli do kabiny za vyrovnaného stavu a tak nebyl důvod k veliké radosti, ale ani k velikému smutku.

Druhá půle přinesla celkem nudný fotbal.

Když začala druhá půle, oba týmy si vytvořily několik šancí, ale žádná již neskončila gólem.  Do devadesáté minuty nepadla ani branka a stav utkání byl po 90ti minutách hry stále vyrovnaný 1:1. Na řadu tedy musely přijít penalty, aby se rozhodlo, který z týmů si odveze alespoň dva ze tří možných bodů. Štěstí se přiklonilo více k domácím, kteří porazili Příbram na penalty výsledkem 5:4. Dva body tedy zůstaly doma a Příbram si domů odvezla pouze jeden bod za remízu.



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Martin Bárta - trenér SK Votice: Bylo to velmi těžké utkání, protože Příbram je těžký soupeř. Takže to nebylo moc utkání pro diváky, ale proto abychom hlavně získali body. Příbram byla dobře zajištěná v obraně takže to nebylo jednoduché se přes ně dostat, ale nám se to paradoxně hned v úvodu podařilo.Oba týmy dnes mohly vyhrát a byla to spravedlivá remíza a my měli větší štěstí v tom, že jsme vyhráli na penalty.




Sestavy


SK Votice
J. Tůma [-] - M. Molčík [-] , M. Budil [-] , J. Kamarýt [-] (73. M. Sládek [-] ) , J. Šlejmar [-] - J. Říha [-] (78. J. Kramný [-] ) , M. Čupr [-] , M. Viskup [-] , M. Slunečko [-] - M. Voráček [-] (69. M. Jonszta [-] ) , M. Štork [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Šutek [-] , J. Molnár [-] , M. Suchý [-] , V. Janů [-] - J. Rychlík [-] , M. Štochl [-] , M. Vašek [-] , J. Voříšek [-] (69. J. Trefný [-] ) , M. Vondra [-] - O. Matějka [-] (78. V. Slabihoudek [-] ) -

ŽK: 10. J. Říha , 18. J. Kamarýt , 24. M. Slunečko , 41. M. Voráček , 90. J. Kramný - 11. V. Janů , 45. M. Šutek .
Místo: Votice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ducký František - ZUSKA Oldřich, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.