1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lanškrouně došlo po vyrovnaném zápase na dělbu bodů.


Branky


1

Ačkoliv se Lázně Bohdaneč dostaly brzy do vedení a od 69 minuty měly dokonce díky červené kartě početní převahu, Lanškroun si i přesto dokázal pohlídat alespoň remízu a získal tak z prvního mistrovského utkání bod po výsledku 1:1. Nechybělo však mnoho a nováček z Bohdanče si za svůj výkon mohl z Lanškrouna odvést plný bodový zisk.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Šokující úvod utkání pro Lanškroun

 

Lanškrounský celek přivítal v neděli 7.8.2022 na své půdě nováčky krajského přeboru, kteří přicestovali z Lázní Bohdaneč. Možná, že bylo na vině lehké podcenění, ale tempo hry začali od samého začátku udávat hráči hostů. Lanškroun spíše vyčkával na své polovině a snažil se hrozit z případných rychlých protiútoků. To se však nekonalo a za svoji úvodní snahu byli odměněni hráči Bohdanče. Již v 8. minutě se tak měnilo skóre. Křídelní hráč se velmi dobře prosadil v souboji jeden na jednoho a dokázal poslat do vápna nebezpečný centr, který domácí brankář dokázal konečky prstů pouze posunout pár centimetrů za sebe. Tam se však bohužel pro Lanškroun zjevil neobsazený Vlastimil Sadílek a nekompromisní ránou pod břevno otevřel gólový účet utkání - 1:0 pro Lázně Bohdaneč. 

 

Netrvalo to přiliš dlouho a Lanškroun dokázal na inkasovanou branku adekvátně zareagovat. 

 

Ačkoliv se vývoj hry příliš nezměnil a větší snahu o kontrolu zápasu stále vyvíjel hostující tým, tak se domácí již dokázali dostat do většího herního tempa a dostávat se do nebezpečných náznaků šancí. To se projevilo ve 30. minutě utkání. Lanškrounský celek dostal po nevybíravém zákroku možnost standartní situace z nebezpečného prostoru nedaleko pokutového území hostujícího brankáře. Po perfektně naservírovaném centru se dokázal velmi zkušeně prosadit známý lanškrounský kanonýr František Ptáček, který si udělal prostor ve vápně, zbavil se bránícího protihráče a hlavou naprosto přesně zamířil do dolního koutu brány. Domácí brankář si na jeho pokus sice sáhnul, vytěsnit míč mimo bránu už však nedokázal. Ve 30. minutě se tak skóre po povedené standartní situaci měnilo na remízový stav 1:1.  

Ve druhém poločase se toho příliš nezměnilo. 

 

Druhé dějství utkání nenabídlo žádnou velkou změnu. Lázně Bohdaneč se snažily být o trochu více na míči, více kombinovat a dostávat se do střeleckých možností. Obrovská šance se však odehrála na opačné straně, kdy se domácí hráč dostal do samostatného nájezdu na hostujícího brankáře. Naneštěstí pro Lanškroun si však neporadil se zakončením a míč nedokázal nasměrovat mezi tři tyče. Následně přišla pro Lanškroun velmi nepříjemná komplikace. Střelec vyrovnávacího gólu a velká opora týmu František Ptáček v souboji udeřil hostujícího obránce loktem do obličeje a rozhodčí tento nepřiměřený zákrok ocenil bez váhání červenou kartou. Domácí tým se tak musel obejít bez ostříleného zabijáka na hrotu útoku a hlavně se musel vypořádat s početní nevýhodou, kterou hodlali hráči Bohdanče využít k překlopení zápasu na svoji stranu. 

 

Bohdanečské "obléhání"

 

Převaha hostů se tak následně ještě více vykreslila. Domácí tým se začal soustředit hlavně na to, aby svým soupeřům již nedovolili skórovat a dokázal tak ubránit alespoň bod za remízu. Za to hráči hostů se za daného stavu odmítali s remízou smířit. Do největší šance hostů se v závěru utkání dostal Vojtěch Koutský, který se z ničeho nič objevil sám před domácím gólmanem, ten se však nenechal zaskočit a vynikajícím zákrokem šanci zlikvidoval. Lanškroun tak tento stav již udržel do konce utkání a uhájil tak alespoň bod v domácím prostředí. V příštím kole se hráči Lanškrouna setkají se soupeřem z Moravan a zde už si určitě budou chtít připsat plný bodový zisk. 



Sestavy


FO Lanškroun
J. Ehrenberger [-] - M. Šabata [-] , J. Sita [-] , D. Smrkal [-] (90. M. Marek [-] ) , D. Skalický [-] , O. Veselý [-] , J. Ptáček [-] , F. Ptáček [-] , M. Pecháček [-] (79. V. Janda [-] ) , V. Jílek [-] , O. Doležal [-] (84. L. Zelinka [-] )

SK Lázně Bohdaneč
M. Jahelka [-] - T. Klátil [-] (67. R. Klouda [-] ) , O. Koblížek [-] , F. Ludvíček [-] (88. T. Virt [-] ) , P. Břeň [-] (68. V. Koutský [-] ) , V. Sadílek [-] , M. Hundák [-] , O. Norek [-] , J. Koblížek [-] , D. Klement [-] (51. V. Kakrda [-] ) , V. Kejmar [-]

ŽK: 45. M. Pecháček - 29. D. Klement , 34. O. Koblížek , 92. V. Kejmar . ČK: 69. F. Ptáček .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - FRANK Vojtěch, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích