Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov doma zaskočil "Malšovku"


Branky


16

Zdelov doma přivítal druhý tým tabulky z Malšovy Lhoty a díky brankám Jedličky a Vašátka dokázal doma vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla pohledný fotbal

Tento zápas divákům nabídl atraktivní podívanou. Oba týmy chtěly hrát kombinační fotbal. Ovšem byli to právě hosté, kteří měli v první půli lehkou herní převahu. Dostali se i do první šance, kterou skvělým zákrokem vytáhl zkušený zdelovský gólman Lukáš Beránek. 

 

Hosté měli více rohových kopů i standardních situací. Úvodní branka padla v 18. minutě, když krásnou střelou na zadní tyč překonal Beránka malšovický kapitán Jan Koblížek. Své šance měli i domácí. V první velké šanci se ocitl Daniel Cvejn, ale z úhlu nedokázal překonat Michala Kekeláka. To jeho kolega Karel Vašátko byl úspěšnější, když dokázal vystihnout pomalou malou domů a srovnal na 1:1.

 

Zbytek první půle už moc šancí nepřinesl a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

O vítězství rozhodl Jedlička

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. Hrozili zejména z rohových kopů. Žádný z jejich šancí však gólově neskončila. To se změnilo až v 79. minutě, kdy kapitán Michael Neubecker zahrával standardní situaci. Krásným míčem našel Daniela Cvejna, který hlavičkou našel stopera Martina Jedličku, který dokázal uklidit míč za Kekelákova záda. Vedení mohl o pár minut později navýšit Neubecker z přímého kopu. Jeho střela z úhlu však skončila na břevně.

 

"Malšovka" chtěla utkání vyrovnat, ale ze závěrečného tlaku nic nevytěžila a tak tři body zůstaly zaslouženě ve Zdelově.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Petr Komárek, sekretář: Herně to pořád není to pravé ořechové, proto si třech bodů proti Malšově Lhotě moc ceníme. První půle se hrála pod taktovkou hostí, druhá vyzněla už pro Zdelov. Jsme rádi, že 100 % tip na výhru hostí nevyšel. Od nás opět odmakaný zápas s dobrým koncem.

TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, vedoucí mužstva: Sehráli jsme nešťastné utkání. Ujali jsme se brzy krásnou brankou Honzy Koblížka vedení a do inkasovaného gólu jsme měli utkání pod kontrolou. Po vyrovnání soupeře po naší hrubé chybě už jsme se nemohli dostat zpět do tempa, nedařila se nám kombinace, nebyli jsme dostatečně aktivní, darovali jsme soupeři hodně standardních situací, ze kterých nás nakonec potrestal.



Sestavy


FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - M. Jedlička [-] , O. Furda [-] , A. Forche [-] , M. Neubecker [-] , M. Kubový [-] , T. Novák [-] , D. Komárek [-] , D. Cvejn [-] , K. Vašátko [-] (87. A. Lipenský [-] ) , M. Maňas [-]

TJ Sokol Malšova Lhota
M. Kekelák [-] - L. Stoszek [-] , J. Havlena [-] (46. L. Daněk [-] ) , J. Kohoutek [-] , L. Kekelák [-] - J. Musil [-] , J. Koblížek [-] , J. Havelka [-] , J. Koblížek [-] , P. Blažek [-] - V. Vejr [-]

ŽK: 77. M. Jedlička , 90. A. Lipenský - 69. J. Koblížek .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Michal Kekelák
Tip experta: výhra hostů

Zdelov je pro nás velká neznámá, proto máme k soupeři respekt. Věřím, že se vrátí marodi, dovolenkáři, svatebčani i exoti, které v sestavě máme a odvezeme tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů