3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov doma udolal Předměřice


Branky


14

Předměřice v minulém kole poprvé vyhrály za tři body. Ve Zdelově začaly dobře, jenže opět dojely na efektivitu v zakončení. Domácí naopak své šance využili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli v první půli aktivnější

Předměřice vstoupily do utkání aktivněji a byli na hřišti lepším a nebezpečnějším týmem. Jejich tlak vyústil ve 33. minutě, kdy Jiřího Kozla krásným lobem překonal velezkušený záložník Předměřic Michal Šmarda.

 

Hosté po první brance stále diktovali tempo hry a vytvářeli si další šance. Ty už ale proměnit nedokázali. Domácí mohli také skórovat, ale šance Vašátka a Jedličky zůstaly nevyužity.

Zápas rozhodla efektivita Zdelova

Hosté byli i v druhé půli aktivnějším týmem, ale byli to domácí, kteří jako první v druhé půli skórovali. V 54. minutě se centr Ondřeje Furdy dostal k Jiřímu Cvejnovi, který střelou z úhlu na zadní tyč srovnal na 1:1. Po vyrovnávací brance se utkání vyostřilo a byly k vidění i tvrdší zákroky. Za jeden z nich v 64. minutě viděl Ondřej Satranský druhou žlutou kartu a hosté šli do deseti.

 

O pět minut později domácí využili početní převahy a otočili stav utkání, když Ondřej Furda poslal do vápna další přesný centr, který si našel Karel Vašátko a hlavou do protipohybu brankáře Jakuba Nováka otočil stav utkání na 2:1 pro domácí.

 

Předměřice ke konci utkání vrhly všechny své síly do útoku za cílem srovnat stav zápasu. V samotném závěru se však dopustily chyby v rozehrávce, kterou vystihl Karel Vašátko a svoji druhou brankou v zápase rozhodl o výhře domácích.

 



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Petr Komárek, sekretář: Za nepříjemného deště jsme neodehráli příliš dobré utkání. V nohách jsme měli těžký pohárový zápas s Českou Skalicí a zejména v 1. poločase to bylo znát. Definitivně nám tři důležité body zajistila až poslední minuta utkání.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Bohužel opět a porad dokola. Místo toho, aby jsme přidali druhy a následně třetí gól, tak jsme svými šancemi pohrdli. Domácí poté ve druhé půli dokazali své šance využít a skóre otočit.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Maňas [-] , O. Furda [-] , T. Kozel [-] , J. Novotný [-] (65. M. Neubecker [-] ) , M. Kubový [-] , T. Novák [-] , M. Jedlička [-] , K. Vašátko [-] , D. Cvejn [-] , J. Cvejn [-] (90. M. Vašata [-] )

TJ Slavoj Předměřice n. L.
J. Novák [-] - D. Žoch [-] (85. A. Skořepa [-] ) , Š. Pekáč [-] (61. A. Pumr [-] ) , O. Satranský [-] , B. Markarjanc [-] , J. Šimůnek [-] , J. Mrkvička [-] , M. Šmarda [-] , L. Neradílek [-] , L. Hošek [-] , P. Koubalík [-]

ŽK: 38. M. Kubový , 77. M. Neubecker , 84. O. Furda , 84. A. Forche - 11. J. Mrkvička , 38. O. Satranský , 67. Š. Pekáč , 78. L. Hošek . ČK: 64. O. Satranský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - VÍTEK Pavel, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jakub Franc
Tip experta: výhra hostů

Predměřice v posledním kole vyhrály poprvé za tři body. Na první výhru navážou i ve Zdelově

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích