2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 10:15

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Solnice porazila svého pronásledovatele z Rychnova


Branky


15

Souboj na čele tabulky vyzněl lépe pro Solnici, která těsně zvítězila nad Rychnovem. 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení zásluhou Zajíčka

Derby mezi Solnicí a Rychnovem nabídlo hned tři branky a dokonce i červenou kartu. Domácí tým byl od začátku utkání častěji na míči a snažil se kombinační hrou dostat do dobře bránícího soupeře. Rychnovští spoléhali na rychlé protiútoky.V 18. minutě využili hosté chybu v rozehrávce domácích a Roman Zajíček prostřelil brankáře Hůlku. 0:1.

 

Domácí se pak hnali za vyrovnání, které se jim podařilo ještě v první půli. Ve 42. minutě se dokázal prosadit domácí záložník David Motl, na jehož pokus byl rychnovský brankář Šebesta krátký. 1:1. Solnice mohla jít do vedení na konci poločasu, když se velké šanci ocitl Pavlíček, ale nemířil přesně, a tak se o poločase šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Domácí Tobiška se postaral vítěznou trefu

Ve druhém poločase pokračovala Solnice aktivní hrou a vytvořila si územní převahu. Na další branku se čekalo do 59. minuty, kdy se po rohovém kopu hlavou prosadil Ondřej Tobiška a poslal domácí do vedení. 2:1.

 

Hosté se po inkasované gólu tlačili za vyrovnávací brankou. Domácím ztížil situaci střídající Valášek, který v krátkém časovém úseku uviděl dvě žluté karty a musel předčasně do sprch. Rychnov však ani chvilkovou přesilovku nedokázal využít, a tak všechny tři body zůstaly v Solnici.

 

Solnice tak výhrou odskočila v tabulce Rychnovu a i Chlumci, který prohrál v Libčanech. Na záda jim tedy z druhého místa dýchá Jaroměř, která má pouhé dva body odstup.

 

Mrkněte i na parádní fotogalerii, kterou připravila Eva Šebová Zemanská. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): "Derby se vším všudy. My jsme se snažili hrát fotbal a hosté v hlubokém bloku bránili a spoléhali na brejky. Po naší chybě se dostali do ojedinělé šance a tu využili. Kluci ale makali dál a výsledkem bylo vyrovnáni Motlem před přestávkou. Ve 45 minutě se ocitl ve 100% šanci Pavlíček, ale svou šanci zahodil. Ve 2. poločase jsme stále hosty mačkali a odměnou nám byl po hodině hry gol Tobišky . Hosté se snažili o vyrovnáni, které jsme jim nedovolili. A i když jsme hráli posledních 10 minut o jednoho hráče míň (jasná chyba rozhodčího, který úplně otočil faul a udělil druhou žlutou k našemu překvapení našemu hráči),tak jsme taktickou hrou dovedli zápas do vítězného konce. Naše vítězství bylo zasloužené a pan Brůžek z Rychnova si bude muset počkat na setnutí jiného soupeře. " "

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Ve šlágru kola jsme se dostali do vedení, které jsme bohužel neudrželi do přestávky. Naděje na vyrovnání svitla po červené kartě, ale domácí nás k ničemu nepustili a v závěru se zkušeně prostřídali k zaslouženému vítězství."



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - O. Tobiška [-] (89. M. Kos [-] ) , L. Pavlíček [-] (59. M. Valášek [-] ) , D. Motl [-] (91. M. Jilemnický [-] ) , D. Volf [-] , J. Krolop [-] , J. Nejman [-] , J. Jaroš [-] (91. P. Nosek [-] ) , M. Ptáček [-] , M. Lebeda [-] , R. Ptáček [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , Š. Vacek [-] - M. Rücker [-] (69. M. Červinka [-] ) , M. Drašnar [-] (76. J. Švarc [-] ) , D. Veselý [-] , J. Počtýnský [-] , J. Nosek [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] (69. J. Jedlinský [-] )

ŽK: 79. M. Valášek - 78. D. Veselý . ČK: 81. M. Valášek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Ježek Václav - BEČVÁŘ Lubomír, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 17:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:06
David Drozd

Expert: Michael Moravec
Tip experta: výhra domácích

SK Solnice jeden z letošních favoritů na postup do Divize. Má spoustu skvělých hráčů, s kterými jsem měl tu čest nedávno hrát. Využijí každou gólovou šanci a počet vstřelených branek mluví za vše.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 10:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 10:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:15

Tip: výhra domácích