Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice doma přehrála Vrchlabí


Branky


13

Nováček krajského přeboru stále proplouvá soutěží bez porážky a je jako jediný tým v soutěži stále stoprocetní.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím zařídil Robin Ptáček

Vrchlabí nezažívá povedný start sezóny. Zatím se jim nepodařilo ani bodovat a když zajíždělo na půdu favorizované Solnice, která měla na kontě před utkáním jen samé vítězství za tři body, tak asi každý očekával jednoznačnou záležitost.

 

Hosté však nedali kůži lacino a svou hrou domácím zápas ztěžovali. Solnice měla míč na svých kopačkách častěji a dobře kombinovala, ale hosté svým bojovným výkonem a poctivou obranou odolávali. 

 

Domácí si však pomohli brankou z rohového kopu. V 15. minutě si ve vápně našel míč Robin Ptáček a poslal Solnici do vedení. 1:0. Další branka do poločasu nepřišla.

Solnice zvládla lépe i druhý poločas

Domácí se snažili utkání rozhodnout a přidat druhou trefu, ale hosty několikrát podržel svými zákroky brankář Janalík. V 59. minutě ale nestačil na střelu střídajícího Ondřeje Tobišky, který zvýšil na rozdíl dvou branek. 2:0

 

V 68. minutě pohotově "zavřel" zadní tyč domácí Robin Ptáček a zblízka překonal brankáře Janalíka. 3:0. Pro obránce Solnice to byla druhá branka v utkání.

 

Čestného zásahu se dočkali i hosté. V 71. minutě snížil Stanislav Mlejnek, když dorazil střelu z přímého kopu. 3:1. Další změnu stavu jsme neviděli, a tak si Solnice připsala další výhru a Vrchlabí musí o první body zabojovat v dalším utkání.

  

Fotogalerii připravila Eva Šebová Zemanská. Děkujeme. 



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): "Hosté se snažili. A jejich postavení v tabulce určitě neodpovídá předvedené hře. Ale na export bodů ze Solnice to bohužel nestačilo. Zápas jsme měli pod kontrolou, a jen výborné zákroky hostujícího gólmana nás dělily od klidnějšího průběhu zápasu. A teď vzhůru na Slavii HK, kde si to příští víkend rozdáme s největším aspirantem na postup do divize."

FC Vrchlabí
Michael Hradecký (trenér): "Dnes jsme narazili na velice kvalitního soupeře, který většinu utkání držel míč na svých kopačkách a byl lepší. Moji kluci makali, co jim síly stačily. Prohráli jsme se vztyčenou hlavou a klukům děkuji. Vyzdvihnul bych Lubora Mejsnara,který svojí bojovností a motivátorskými schopnostmi strhával ostatní kluky.



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - L. Pavlíček [-] (76. M. Jilemnický [-] ) , J. Krolop [-] (46. O. Tobiška [-] ) , D. Motl [-] , M. Ptáček [-] (76. P. Nosek [-] ) , J. Nejman [-] (79. M. Kos [-] ) , J. Jaroš [-] , D. Volf [-] (84. L. Brandejs [-] ) , M. Lebeda [-] , F. Zawada [-] , R. Ptáček [-]

FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - M. Hradecký [-] (69. J. Šimůnek [-] ) , P. Žďárský [-] , T. Fišar [-] (85. M. Jirousek [-] ) , S. Mlejnek [-] (81. O. Šíd [-] ) , A. Vilám [-] , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , L. Mejsnar [-] , J. Cink [-] , M. Hawel [-]

ŽK: 83. M. Lebeda - 51. Z. Kout , 66. M. Hawel , 75. A. Vilám , 89. M. Jirousek .
Hráči zápasu: R. Ptáček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - NÝVLT Roman, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Radek Kollár
Tip experta: výhra domácích

Vrchlabí se nemůže pyšnit dobrým startem do soutěže a přes dosud suverénní Solnici cesta nepovede. Tady nečekám nic jiného než výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích