M. Burian 14. (p.)
T. Krejza 88.
3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Nespeky - Votice skončilo remízou. Na penalty měli domácí větší štěstí!


Branky


14. M. Burian (p.) , 88. T. Krejza - 48. M. Voráček , 51. M. Slunečko
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Sokol Nespeky a SK Votice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O jediný gól první půle se postaral domácí Burian

Na programu sobotního odpoledne bylo v Nespekách utkání 11. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se do Nespek přijel poprat tým z Votic. Očekávalo se vyrovnané utkání, jelikož oba týmy se nacházejí uprostřed tabulky. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Petr Zuskin, kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Miroslav Šnýdr a Pavel Šťastný. V ochozech bylo poznat, že už venku není takové teplo, jako bývalo ještě do nedávna. Na zápas se totiž přišlo podívat pouze 70. diváků.

 

Stav utkání se poprvé měnil ve čtrnácté minutě. Kopal se pokutový kop proti Kunicím a k němu se postavil Martin Burian. Netrefil to vůbec špatně a penaltu promněnil. Domácí se tak dostali do vedení. Byla to zároveň jediná branka, která padla v prvním poločase. Žádný z týmů totiž další nepřidal. Po 45ti minutách se tak šlo do šaten za těsného vedení domácího týmu, který měl důvod k mírné spokojenosti z prozatímního stavu utkání.

V druhé půli padaly branky na obou stranách

Hosté v kabině jistě dostali pořádný proslov, protože do druhého poločasu vlétli více než výborně. Ve 48. minutě dokázal vyrovnat Matěj Voráček, když dokázal dostat míč za domácího gólmana Michala Šilhavého. Chvíli po prvním gólu, tedy v 51. minutě se hosté opět prosadili. Tentokrát vstřelil branku Marek Slunečko a bylo to již 2:1. Domácí nevěřili vlastním očím, jak rychle ztratili vedení. Najednou měli co dohánět. Dlouhou dobu to vypadalo, že si hosté odvezou z Nespek tři body, jenže v 88. minutě přišla pořádná zápletka utkání. Domácí Tomáš Krejza vstřelil branku a vyrovnal na 2:2. Znamenalo to tedy, že ještě vůbec není po utkání. Ani jeden z týmů nedokázal do konce utkání vstřelit rozhodující branku a tak musely na řadu přijít penalty. V těch se více dařilo domácím, kteří zvítězili 4:2. Doma tedy zůstaly dva body a do Votic putoval pouze jeden jediný za remízu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Václav Knížek - trenér: Bylo to takové hektické utkání, hráli jsme 2:2 a na penalty jsme zase vyhráli. Vedli jsme 1:0 po penaltě, která byla. Upozorňoval jsem hráče, aby šli do druhé půle zodpovědně, ale přesto nás hosté vykombinovali a vyrovnali na 1:1 a v 51. minutě dali na 2:1. Pak jsem střídal dva hráče, abych oživil hru. Následně to bylo vyrovnané, my měli šance a oni také. V 86. minutě jsme zaslouženě vyrovnali. Oni byli fotbalovější a my zase bojovnější a naše bojovnost se nám vyplatila. Pak se rozhodovalo na penalty, které se nám povedly. Na ten terén, na kterém se hrálo, to bylo celkem kvalitní utkání, ve kterém jsme byli my tím šťastnějším týmem. Musím kluky pochválit, že bojovaly až do konce a nevypustily to.




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - M. Párys [-] , J. Myslivec [-] , M. Burian [-] , T. Krejza [-] - A. Jasz [-] , L. Maršoun [-] , J. Hanzal [-] (51. L. Rublič [-] ) , P. Štáf [-] - P. Šorfa [-] (55. O. Urban [-] ) , P. Kupša [-] (62. R. Vojkůvka [-] )

SK Votice
J. Tůma [-] - M. Budil [-] , M. Sládek [-] , O. Komárek [-] - J. Říha [-] , M. Písařík [-] (63. J. Homolka [-] ) , M. Viskup [-] (67. J. Kramný [-] ) , M. Slunečko [-] , M. Čupr [-] - M. Voráček [-] (86. L. Tábořík [-] ) , M. Štork [-]

ŽK: 22. P. Štáf , 36. T. Krejza , 44. J. Myslivec - 36. M. Sládek , 64. M. Písařík .
Místo: Nespeky. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zuskin Petr - ŠNÝDR Miroslav, ŠŤASTNÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.