Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Černolic si lehce poradili s Kácovem!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Černolice a AFK Kácov...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neměli šanci už od začátku hry

Na programu sobotního odpoledne bylo v Černolicích utkání 12. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel do Černolic poprat tým z Kácova, pro který to nebylo vůbec jednoduché utkání, jelikož je čekal statisticky lepší tým. Statistiky v tomto utkání nelhaly. Hráči Černolic si totiž s Kácovem opravdu pohráli. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Lukáš Vosolsobě , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Jakub Doubrava a Roman Jarolímek. K utkání, ve kterém padlo hned sedm branek, přihlíželo 90 diváků.

 

Stav hry se poprvé měnil již v sedmé minutě. První branku zápasu vstřelil Aleš Macela. V 16. minutě pak padla další branka a opět do sítě gólmana Pavla Kňazíka. O tuto branku se postaral Pavel Šultes, který následně ukázal, jak moc kvalitním hráčem je. Ve 25. minutě totiž vstřelil svou druhou branku v utkání a třetí branku svého týmu. Nebylo to vše. Ještě před poločasem stihl vstřelit třetí gól, kterým tak dokompletoval hattrick. Žádnou další branku domácí v první půli nepřidali a po poločase se šlo do šaten za stavu 4:0, který byl jistě pro hráče Kácova velmi děsivým!

Góly padaly i v druhé půli

Probíhala 52. minuta a hostům se podařilo alespoň trochu snížit tak nepříznivý výsledek. David Průcha vstřelil branku a bylo to 4:1. V 57. minutě hry se opět ještě jednou prosadil Pavel Šultes. Byla to již jeho čtvrtá branka v tomto utkání. Předvedl neskutečný výkon, díky kterému je již teď více než jasné, že se dostane do sestavy 12. kola. Ještě jednu branku pak přidal do sítě Kácova Oldřich Rott a poupravil tak stav hry na 6:1. Tento stav byl již konečný, protože žádná další branka nepadla. Hosté si tedy domů odvezly pořádný výprask a budou se muset v příštích zápasech zlepšit, nebo se může stát, že je v této soutěži v příští sezóně již neuvidíme.



Ohlasy k zápasu


Černolice
Staroba - Trenér: Bylo to zasloužené vítězství pro nás. Vytvořili jsme si spoustu gólových situací, takže víceméně i střeleckou potencí Šultese, který dal 4 góly a další mohl i přidat, tak zápas byl od první minuty v naší režii a myslím si, že nakonec byl ten výsledek 6:1 pro soupeře ještě milosrdný.




Sestavy


Černolice
J. Rozum [-] - J. Homola [-] (75. T. Kundera [-] ) - A. Macela [-] (60. K. Kocián [-] ) , T. Franěk [-] (80. A. Kaleta [-] ) - J. Baroch [-] , P. Podlešák [-] (65. F. Onderka [-] ) , P. Šultes [-] , F. Poláček [-] , O. Rott [-] , M. Kaláb [-] , J. Kocmánek [-]

AFK Kácov
P. Kňazík [-] - M. Habal [-] , M. Zeman [-] , J. Kabát [-] , K. Houdek [-] - K. Moudrý [-] (56. R. Filip [-] ) , T. Albrecht [-] , D. Průcha [-] , A. Pana [-] (64. M. Švec [-] ) , O. Cettl [-] - P. Červeňák [-] (70. T. Djakov [-] )

ŽK: 79. M. Kaláb - 40. T. Albrecht .
Místo: Černolice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vosolsobě Lukáš - DOUBRAVA Jakub, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.