Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Jesenic nadělili soupeři čtyři branky!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Slavia Jesenice a Sokol Nespeky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku první půle vstřelil Procházka

Na programu sobotního odpoledne bylo v Jesenici utkání 12. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel do Jesenic poprat tým z Nespek. Hosty nečekalo vůbec jednoduché utkání, jelikož je čekal soupeř na čtvrtém místě v tabulce. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Oldřich Zuska , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Peter Divilek a František Ducký. Na utkání se přišlo podívat pouze 50 diváků, což je podprůměrná návštěva pro tuto soutěž. Je škoda, že přišlo pouze 50 diváků, jelikož k vidění byly vidět hned čtyři branky.

 

První branka padla už v patnácté minutě. O tu se postaral Jakub Procházka. Zároveň to byla první a poslední branka, kterou jsme mohli v prvním poločase vidět, protože žádnou další se ani jednomu z týmů vstřelit nepodařilo. Po 45ti minutách hry se šlo tedy do šaten za stavu 1:0 výhodnějšího pro domácí Slavii Jesenice.

Nespeky hrály v druhé půli odevzdaně

Druhá půle utkání byla o ničem jiném, než ta první. Domácí tým se totiž rozstřílel. V 52. minutě se dokázal prosadit za záda gólmana Nespek, Michala Šilhavého hráč Vratislav Kratochvíl a bylo to 2:0. V 57. minutě zvýšil na 3:0 Martin Pilík a dá se říct, že bylo po zápase. V tuto chvíli již bylo jasné, kdo získá tři body. V 90. minutě navíc ještě dokompletoval stav utkání na konečných 4:0, střídající Kamil Opelka. Nespeky tak jely domů s velkým přídělem hned čtyř branek a všechny tři body zůstali právem doma v Jesenici, která si tak udržela čtvrtou pozici v tabulce 1.A třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Jesenice
Richard Havlík - trenér: Do utkání jsme nastoupili dobře a odčinili jsme pořážku z minulého kola. Hráči plnili na hřišti své úkoly, byli jako vyměnění a přineslo nám to v zápase úspěch, takže s výkonem svých svěřenců jsem spokojen.




Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - V. Pytelka [-] , J. Procházka [-] , M. Beneš [-] - M. Boubín [-] (88. J. Vošahlík [-] ) , V. Glos [-] , M. Pilík [-] (90. J. Svoboda [-] ) , R. Alba [-] (89. J. Bouček [-] ) - V. Kratochvíl [-] (72. K. Opelka [-] ) - Š. Kubec [-] , V. Mráz [-] (83. J. Smolík [-] )

TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - J. Myslivec [-] , M. Párys [-] , T. Krejza [-] , M. Burian [-] - A. Jasz [-] , P. Štáf [-] , L. Maršoun [-] - R. Vojkůvka [-] , P. Šorfa [-] (83. J. Hanzal [-] ) , P. Kupša [-] (65. L. Rublič [-] )

ŽK: 29. V. Kratochvíl , 82. M. Boubín - 61. P. Šorfa , 81. M. Šilhavý , 84. P. Štáf .
Místo: Slávia Jesenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DIVILEK Peter, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.