4:1
(2:1)
20. R. Alba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov to neměl příliš složité. Doma nadělil soupeři hned čtyři branky!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FC Zavidov a SK Slavia Jesenice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první půle naznačila favorita utkání

Na programu nedělního odpoledne bylo v Zavidově utkání 13. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přišli poprat hráči z Jesenic, které nečekalo vůbec jednoduché utkání. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Zdeněk Rybka , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Radek Mrázek a Petr Balík. K utkání přihlíželo 85 diváků. Návštěva mohla být lepší, ale alespoň někdo fandil.

 

Už v desáté minutě první půle se otevřel stav utkání. Milan Dvořák vstřelil gól a poslal tak domácí do vedení 1:0. Hosté se ještě pořádně ani nestihli oklepat a už museli opět vytahovat míč ze své brány, protože ve 14. minutě to bylo již 2:0, po gólu Pavla Exnera. Roman Alba si to nenechal líbit a alespoň upravil skóre na 2:1, když ve 20. minutě vstřelil gól do branky, kterou střežil domácí Jaroslav Kukla. Do konce prvního poločasu se už stav neměnil. Do šaten se tak šlo po 45ti minutách hry za těsného vedení domácích.

Tomáš Korčák dvěma góly navíšil vedení

Druhá půle již patřila pouze domácím, nebo to tak alespoň vypadalo, jelikož hosté již branky nepřidali. Ve 47. minutě se prosadil domácí Tomáš Korčák a bylo to 3:1. Za tohoto stavu byl již téměř jasné, kdo se stane vítězem tohoto utkání. A pokud ne, tak to Tomáš Korčák jasně utvrdil v 59. minutě, když přidal ještě jednu branku do sítě hostů a to už bylo stoprocentně rozhodnuto! Hosté jistě neodehráli utkání podle svých představ a do příštích zápasů mají co zlepšovat, protože jinak body sbírat nebudou. Avšak domácí mohou být s dnešním výkonem naprosto spokojeni, protože všechny tři body zůstali doma v Zavidovu.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Jesenice
Richard Havlík - trenér: S naším výkonem nejsem vůbec spokojený. Propadli jsme určitě v obranné fázi. Soupeř byl lepší, hrál jednoduše a z naší strany to nebyl vůbec kvalitní výkon. Chyběli nám někteří hráči a i to mělo dopad na náš výkon.



Sestavy


FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Hvězda [-] , V. Beneš [-] , J. Klouček [-] , T. Pichner [-] - M. Dvořák [-] (66. O. Krejza [-] ) , D. Štiller [-] (83. M. Zuda [-] ) , V. Geier [-] - J. Škyta [-] (78. A. Špička [-] ) , T. Korčák [-] , P. Exner [-] (76. D. Žďánský [-] )

SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - V. Pytelka [-] , J. Procházka [-] , M. Beneš [-] - M. Boubín [-] , V. Glos [-] , R. Alba [-] - V. Kratochvíl [-] - V. Mráz [-] (33. J. Vošahlík [-] ) , Š. Kubec [-] (74. J. Bouček [-] ) , J. Smolík [-] (69. J. Svoboda [-] )

ŽK: 41. J. Klouček - 71. V. Glos .
Místo: FC 05 Zavidov. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Rybka Zdeněk - MRÁZEK Radek, BALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.